Chef Recep İncecik'in, Osmanlı Saray Mutfağı

Chef Recep İncecik'in, Osmanlı Saray Mutfağı

Osmanlı Saray Mutfağı Uzmanı, yatırımcı, işletmeci ve cuisine chef, LEZZETHAN kardeşim Recep İncecik. Bu programda: Mütefekkir bir yazar, basın mensubu ve benim de yaza..

Şef Recep İncecik'in, Osmanlı Saray Mutfağı
Vasfi Pakman
 
Yarın sabah saat 11.00'de, RADİOBİR'deki LEZZET HAREKETİ canlı yayınımın konuğu: 
 
Osmanlı Saray Mutfağı Uzmanı,  yatırımcı, işletmeci ve cuisine chef, LEZZETHAN kardeşim Recep İncecik.
 
Şef Recep İncecik'in, Osmanlı Saray MutfağıBu programda: Mütefekkir bir yazar, basın mensubu ve benim de yazarları arasında olduğum;
 
Günlük İTTİFAK GAZETESİ'nin imtiyaz sahibi Recep İncecik'i tanıyacak, 
Bu söyleşimizde; 
 
İncecik'i tanıyacak, Sahibi, kurucusu, işletmecisi ve mutfak şefi oldugu; SULTAN KÖŞESİ RESTAURANT'ını, menülerini, kütüphanesini ve uzmanlaştığı sanatını konuşacak, yaptığı pilavların, yemeklerin, salataların ve de çok özel şerbetlerin sırlarını dinleyicilerimizle paylaşacağız.
 
Söyleyişimizi,  Marmara Bölgesi'nde 102.0 frekansından, Türkiye ve tüm dünyada www.radyobir.com.tr'den dinleyebilirsiniz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler