Blanco By Aytems Konsept 'inde Batı Ve Doğu Mutfağı...

Blanco By Aytems Konsept 'inde Batı Ve Doğu Mutfağı...

Alâ Hotel 2010 yılından bu yana üst düzey hijyen tedbirleriyle ele alan tarım hizmet yaklaşımını destekliyor ve Alaçatı’nın kalbinde saklı bir cennet sunuyor. Alâ Hotel, ödüllü..

Gault & millau Ödüllü şef Ayt ile 2022 yılının keşfi Alâ Otel’de damak tadında buluşuyor
 
Bölgenin aşçılık turizminin gözde mekanı Alaçatı’nın ayrıcalıklı dokusuna mükemmel uyum sağlayan, tarihi ve doğal güçlerini koruyan Alâ Otel’de 4-25 Ağustos tarihleri arasında lezzet partisi düzenlenecek. İmza şefi Ayt Ems unutulmaz bavullarla yemek hazırlamaya geliyor ince testçilerin damak tadında güzel bir izlenim bırakacağını düşündüğümüz şeyler.
 
Alâ Hotel 2010 yılından bu yana üst düzey hijyen tedbirleriyle ele alan tarım hizmet yaklaşımını destekliyor ve Alaçatı’nın kalbinde saklı bir cennet sunuyor. Alâ Hotel, ödüllü şef Ayt’ın eşsiz menüsüyle 4 Ağustos’ta misafirlerini bir araya getirecek.
 
Blanco By Aytems konsepti ile Batı ve Doğu mutfağının farklı ve özel kombinasyonları ve kreasyonları ince tadcılara sunuluyor.
 
Gault & millau Ödüllü şef Ayt ile 2022 yılının keşfi Alâ Otel’de damak tadında buluşuyorEndonezya'nın çeşitli adalarından gelen doğal, masif el yapımı mobilyalar, kendine ait avlusu ve avlusu ile şaşırtıcı ve huzurlu yaşam alanları sunmak üzere tasarlanmış; bahçe peyzajı ve huzur veren detayları ile fark edilen, akdeniz ve tropikal flora başarılı bir şekilde sentezlendi tesis dinlenen misafirlerini bekliyor Alaçatı ruhuyla kırmadan tatmak istiyorum .
 
Gault millau  Ödüllü şef Aytems  Alâ Otel’de yemek severlerle buluşacak
 
Tarihi ve doğal yapısını koruyan Alaçatı’nın ayrıcalıklı dokusuna mükemmel uyum sağlayan, bölge müdavimlerinin en favori mekanı Alâ Otel’de 4-25 Ağustos tarihlerinde lezzet şöleni yaşanacak. Dünyaca ünlü ödüllü şef Aytekin, yemek severlerin damaklarında unutulmaz tatlar bırakmaya geliyor.
 
2010 yılından bu yana sürdürdüğü butik hizmet anlayışını üst düzey hijyen önlemleriyle destekleyen, Alaçatı’nın kalbinde saklı bir cennet sunan Alâ Otel, 4-25 Ağustos tarihlerinde ödüllü şef Aytekin Erdoğan’ın eşsiz menüsünü misafirleriyle buluşturacak. 
 
Blanco By Aytems konseptiyle Batı ve Doğu mutfağının farklı ve sıra dışı olan kombinasyonları ve kreasyonları yemek severlerin beğenisine sunulacak.
 
Mahrem iç bahçeleri ve avlusuyla sürpriz ve sessiz yaşam alanları sunmak üzere tasarlanan, Endonezya'nın farklı adalarından getirilmiş, tamamı doğal, masif el yapımı mobilyaları; Akdeniz ve tropik bitki florasının başarıyla sentezlendiği bahçe peyzajı ve huzur dolu detaylarıyla farklılaşan tesis, Alaçatı ruhundan kopmadan izolasyonu tatmak isteyen misafirlerini bekliyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler