İlker Karataş; Durma Sende Destek Ol!!!

İlker Karataş; Durma Sende Destek Ol!!!

2014 Yılından Beri Çalışmasını Yürüttüğüm Aşçılar Odası İle İlgili Projede Eoru Toques Başkanı Chef Ömer Atan Ustamla Konuyu Aşçılık Camiasına Taşıdık Bundan..

İlker Karataş; Durma Sende Destek Ol!!!
 
Eoru Toques Türkiye Aşçılar Birliği ve Türkiye Turizm Çalışanları Platformunun Ortaklaşa Düzenlemiş Olduğu Türk Mutfağı ve Gastronomi Günleri Sempozyumunda Türkiye Aşçılar Odası Çalışmasına Startı Verdik.
 
2014 Yılından Beri Çalışmasını Yürüttüğüm Aşçılar Odası İle İlgili Projede Eoru Toques Başkanı Chef Ömer Atan Ustamla Konuyu Aşçılık Camiasına Taşıdık Bundan Sonraki Aşama Aşcıların ve Aşçılık Camiasının Ortaya Koyacağı İrade ve Talep İnşaallah Meyvelerini Verecektir. 
 
Eoru Toques Türkiye Aşçılar Birliği ve Başkanlığını Yaptığım Türkiye Turizm Çalışanları Platformu İşbirliğinde, Aşçılar Odası Projesini ve Turizm Camiası ve Aşçılık Camiasını 2023 Milletvekili Seçimlerinde Temsil Etmek ve Tüm Camianın Desteği İle TBMM de Milletimize Halkımıza ve Aşçılık Camiasına Hizmet Etmek İçin Birlikte 2010 Yılından Beri Olduğu Gibi Bu Yolda Yürümek ve Bu Projeyi Tamamına Erdirip Aşçıların Kazanımlarını Elde Etmesi İçin Şimdi Tam Zamanı.
 
İlker Karataş; Durma Sende Destek Ol!!!
Odana ve Kıyafetine Sahip Çık, Haydi Şimdi Sessiz Yığınların Sesi Olmak İçin Temsil Gücünüzü Arttırmak İçin Geleceğine Sahip Çık. Çıktığın Bu Yolda Temsil Edilmen İçin Temsilcin İlker Karataşa Destek Ol. 
 
Emeğini ve Geleceğini Koru Haydi Şimdi Tam Zamanı Odana Kıyafetine Geleceğine Sahip Çık Kendine İnan Kendine Güven İnanmak Başarmanın Yarısıdır.
 
Durma Sende Destek Ol! 
Odana ve Kıyafetine Sahip Çık,
Şimdi Tam Zamanı,
Geleceğine Sahip Çık.
 
Saygılarımla
İlker KARATAŞ
Türkiye Turizm Çalışanları Platformu Genel Başkanı


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler