Türk Mutfağı Sevdalısı

Türk Mutfağı Sevdalısı "Yiğit Kaya" Kimdir?

Kasap, soğuk chef, sıcak chef, kebap, balık ustası sulu yemekler, Osmanlı mutfağı, Türk mutfağı, Girit mutfağı, italyan mutfağı, Amerikan mutfağı ve dünya mutfaklarında hakim..

Türk Mutfağı Sevdalısı "Yiğit Kaya" Kimdir?
 
Ben İzmir'de yaşayan 1986 çeşme doğumlu aslen Ağrı' lıyım.
 
Yiğit Kaya 2000/2001yılı türem aşçılık mezunuyum çeşme sheraton otelde stajı mı antimetrede tamamladım. Aşçılık sektörüde kendimi geliştirmek adına tüm bölümlerde çalıştım.
 
Kasap, soğuk chef, sıcak chef, kebap, balık ustası sulu yemekler, Osmanlı mutfağı, Türk mutfağı, Girit mutfağı, italyan mutfağı, Amerikan mutfağı ve dünya mutfaklarında hakim pozisyonlarda çalıştım.
 
Sebze, kavun, karpuz, kabak ve yağdan dekorlar yapabiliyorum tabak süsleme sanatı konusunda çalışmış kendini yetiştirmeyi daha ileri gidip en iyisini yapmayı hedefleyen biriyim.
 
Mesleki deneyimlerimi arttırıp birbirimize daha faydalı olmak ve dünyaya türk ustalarını tanıtma misyonu olduğundan dolayı bu guruptayım. 
 
Tüm usta  ve cheflere saygı selam sevgilerimi gönderiyor ve burada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtmek istiyorum.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler