Genç Türk Mutfağı Şeflerimiz' den Bayram Eroğlu Kimdir?

Genç Türk Mutfağı Şeflerimiz' den Bayram Eroğlu Kimdir?

Antalya'da 5 sezon 4 farklı otellerde alacarte mutfaklarda stajer ve personel olarak tecrübe kazandım. Kahramanmaraş'ta Hayal Kahvesi, Etiler balkon Cafe restorant gibi kurum...

Genç Türk Mutfağı Şeflerimizden Bayram Eroğlu Kimdir?
 
1994 Kahramanmaraş doğumluyum. Meslek hayatım Turizm otelcilik meslek lisesi döneminde 2009 yılında başladı.
 
Daha sonra Gaziantep üniversitesi gastronomi mutfak sanatları Aşçılık mezunuyum.
 
Antalya'da 5 sezon 4 farklı otellerde alacarte mutfaklarda stajer ve personel olarak tecrübe kazandım. Kahramanmaraş'ta Hayal Kahvesi, Etiler balkon Cafe restorant gibi kurumsal firmalarda Sous chef olarak çalıştım.
 
Askerliğim de mesleğimden kopmayıp Ankara Anıttepe Jandarma Sosyal tesisinde kıdemli aşçı asker olarak yaptım. Şu an ise İzmir -dikili 'de platon beach alacarte restorantda executive chef olarak görev yapmaktayım.
 
Euro Toques Ailesine katıldığım icin çok mutluyum. Birlikte güzel ve başaralı projelere imza atacağımızı düşünüyorum ve temenni ediyorum.
 
Saygılarımla...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler