Sirene Davras Otel...

Sirene Davras Otel...

Kış mevsiminin romantik ve eğlenceli dolu atmosferi için sirene davras otel keyifli bir alternatif oluşturuyor. Doğa ile baş başa olacağınız unutulmaz bir tatil için sirene davras sizi bekliyor. Isparta’ya mesafe..

Isparta’ya mesafesi 26 Km bulunan Davraz Kayak Merkezinin tek resort oteli olma özelliğine sahip Sirene Davras Otel, 121 oda ve 319 yatak kapasitei ve kar manzaralı odaları ile bölgenin en çok tercih edilen otelleri arasında yer alıyor.
 
Akkanat Holding Turizm grubu yatırımı olan Sirene Davras Otel, kayak pistleri, doğa harikası kış manzaralı odaları, keyifli şömine başı sohbetleri ve Türk mutfağının özel lezzetleri ile misafirlerine ayrıcalıklı bir kış tatili deneyimi sunuyor. 
 
Sirene Davras Otel...
Türkiye turizm haberlerinde de sıkça yer alan Kayak tutkunlarının bölgedeki tercihi gezilecek yerlerden Sirene Davras Otel, tam donanımlı kayak odası, profesyonel eğitmenleri ve kendine ait eğitim pisti ile tüm misafirlerine eğlenceli bir deneyim sunuyor. 
 
Kış mevsiminin romantik ve eğlenceli dolu atmosferi için Sirene Davras Otel keyifli bir alternatif oluşturuyor.
 
Doğa İle Baş Başa Olacağınız Unutulmaz Bir Tatil İçin Sirene Davras Sizi Bekliyor...
 
Sirene Davras Otel' de Sağlığınızı Önemsiyoruz...
 
Sirene Davras Otel...
Tesisimizde Sağlık Bakanlığı ve Turizm Bakanlığı tarafından yayınlanan güvenlik ve temizlik tavsiyelerine uyulmaktadır.
 
Sirene Davras Otel' de Temizlik...
 
Sağlık Bakanlığı tarafından tavsiye edilen tüm hijyen kurallarını uyguluyoruz.
 
Sirene Davras Otel' de  Sosyal Mesafe...
 
Sosyal mesafe kuralına önem veriyor ve uyguluyoruz. Sağlığınızı önemsiyoruz!
 
Sirene Davras Otel' de Personel Eğitimi...
 
Sizlerin sağlığı ve güvenliği için tüm personelimiz Turizm Bakanlığı’nın tavsiye ettiği eğitimleri almıştır.
 
Sirene Davras Otel...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler