Yılbaşı Menüsü Atölyesi-USLA

Yılbaşı Menüsü Atölyesi-USLA

Yılbaşı Menüsü, Yeni Yılda Yeni Mezeler, Şefin Yılbaşı Sofrası, Yılbaşı Özel Party Foods, Yılbaşı Cupcake’leri sevdikleri için yılbaşında farklı lezzetler hazırlamak, yepyeni deneyimler keşfetmek isteyenlerin favori..

Gastronomi alanındaki 10 yılı aşkın tecrübesiyle alanında fark yaratan, mezunlarıyla sektöre profesyoneller yetiştiren USLA, her biri uzman eğitmenler tarafından yönetilen hem eğlenceli hem de iştah kabartan atölyeleri ile de ilgi görüyor.
 
Türkiyede gastronomi haberleri web sitelerinden olan gastronomiturkey'in haberine göre;
 
İkonikleşmiş atölyelerinin yanı sıra özel günlere yönelik atölyelere de yer veren USLA, Aralık itibariyle başlayan yılbaşı atölyelerinin müjdesini veriyor! Çizme’de Yeni Yıl, Yılbaşı Menüsü, Yeni Yılda Yeni Mezeler, Şefin Yılbaşı Sofrası, Yılbaşı Özel Party Foods, Yılbaşı Cupcake’leri sevdikleri için yılbaşında farklı lezzetler hazırlamak, yepyeni deneyimler keşfetmek isteyenlerin favorileri olarak öne çıkıyor. 
 
Hem sosyalleşmek, hem sevdikleriyle güzel zaman geçirmek, hem de yepyeni lezzetler keşfederek mutfaktaki hünerlerini geliştirmek isteyenler için USLA’da Aralık ayı boyunca yer alan diğer atölyeler ise, Gülümseyin: Cheesecake, “Maya’lardan Damaklara” El Yapımı Çikolatalar, Denizden Babam Çıksa, Bir Isırıkta Hamburger, Ekmek Sanatı, Tartlar, Meksika Mutfağı, Favori Lezzetler, Gerçek bir Fransız “Tatlılar”, Türk Tatlıları…
 
Maksimum 9 kişiile gerçekleştirilen USLA Aralık 2021 Atölyeleri’ne katılmak için son ana kalmadan USLA’dan ya da anlaşmalı online bilet satış platformları Biletix’ten ve Mobilet’ten bilet alarak şimdiden yerinizi ayırtmanızda fayda var. Unutmadan; yeni yıla girmeden önce, 2021’nin son günlerini en sevdiğiniz dostlarınızla veya mesai arkadaşlarınızla, senenin stresini geride bırakarak, bol motivasyon ve nefis lezzetlerle taçlandırmak istiyorsanız, seçtiğiniz atölye için USLA ile iletişime geçerek grup rezervasyonu yaptırabilirsiniz.
 
Yılbaşı Menüsü Atölyesi-USLA2022’yi Sınırları Aşarak, İtalyan Lezzetleriyle Karşılamak İsteyenler, 20 Aralık 2021 Pazartesi Düzenlenen USLA “Çizme’de Yeni Yıl” Atölyesi’ni Tercih Ediyor!
 
Yılbaşı akşamı sevdikleri için en özel İtalyan lezzetlerini hazırlamak isteyenler 20 Aralık 2021 Pazartesi günü USLA’nın Çizme’de Yeni Yıl Atölyesi’nde buluşuyor.
 
Saat 19.00 – 22.00 arası gerçekleşen bu atölyenin menüsü ise oldukça iştah kabartıyor. Atölye, en iyi çorbalardan kestaneli havuç çorbası yapımı ile başlıyor ardından tam bir İtalyan lezzeti olan trüf yağlı ve karidesli risotto geliyor. Yılbaşı akşamında sofrasını bu lezzetlerle donatmak isteyenler için ana yemekte balkabağı püresi yanında şarap soslu rulo bonfile kendini gösteriyor. Tüm bunları yaptıktan sonra keyifle yemek de cabası; üstelik orman meyve soslu panna cotta da USLA’nın atölyeye katılanlara ikramı…
 
Katılım bedeli: 350 TL
 
2022’ye Ziyafet Tadında Girmek İsteyenler 24 Aralık 2021 Cuma Gerçekleştirilen USLA “Yılbaşı Menüsü” Atölyesi’nde Buluşuyor!
 
USLA’nın Aralık ayındaki en iddialı atölyelerinden biri de 24 Aralık 2021 Cuma akşamı saat 19.00’da başlayıp, 22.00’a kadar devam eden Yılbaşı Menüsü Atölyesi… Nedenine gelecek olursak daha başta USLA ekibi katılımcıları kanepe ve aperatif içecek ikramıyla karşılayarak erken yılbaşı kutlaması yaşatıyor. Menü ise işinin erbabı bir şef gibi yılbaşı akşamı lezzetler hazırlayacak, evdekileri kendime hayran bırakacağımdedirten cinste... 
 
Trüflü balkabağı çorbası yapımı ile başlayan atölye, röşti eşliğinde şampanya ve lime soslu jumbo karides ile devam ediyor.
 
Menünün ana yemeği yapında ise gastronomi dünyasının en seçkin lezzetlerinden biri var; kereviz püresi yatağında, soğan marmeladı ve demiglace soslu filet mignon… Filet mignon’un incelik istediğini bilenler ve bu reçeteyi öğrenmek isteyenler işin tüm sırlarını USLA’nın uzman eğitmenleriyle bu atölyede keşfe çıkıyor. Tüm bunları yaptıktan sonra,hele ki günlerden Cuma ise hafta sonunu keyifle başlatacak olan bu ziyafeti yemek de cabası; üstelik kestaneli ve beyaz çikolatalı sufle de USLA’nın atölyeye katılanlara ikramı…
 
Katılım Bedeli: 450 TL
 
Sene Olmuş 2022; Yılbaşı Sofrasında Hala mı Haydari Dedirtmek İstemeyenler ve Yılbaşı Sofrası Mezesiz Olmaz Diyenler, Masanın Dört Bir Köşesinden Nefis Kokular Yükselmesini Sağlayan Eşlikçileri, 25 Aralık 2021 Cumartesi Gerçekleşen USLA “Yeni Yılda Yeni Mezeler” Atölyesi’nde Öğreniyor!
 
Akdeniz insanı mezeyi sever; hele ki özel kutlamalarda, güzel sohbetlerin yaşandığı sofralarda…
 
Söz konusu topraklarımızda kurulan yılbaşı masaları olunca da mezesiz olmaz ama haydariden ötesini yapamıyorum ya da çeşitliliğim kısıtlı, yepyeni reçeteler öğrenmek istiyorum diyenler USLA’nın 25 Aralık 2021 Cumartesi günü düzenlenen Yeni Yılda Yeni Mezeler Atölyesi’nde buluşuyor. 17.00’da başlayıp, 20.00’a kadar devam eden bu atölyenin menüsünde tam da ağızlara layık nefis reçeteler yer alıyor. 
 
Muhammara ama öyle kuru kuru değil; didiklenmiş kuzu incik ve pita ekmeği eşliğinde atölye katılımcılarının ilk öğrendikleri arasında yerini alıyor.
 
Mezelerin şahı olarak tanınan hardallı marine levrek de en iyi reçete ve püf noktalarıyla atölye katılımcılarına öğretilenler arasında… Siz daha önce hiç mozzarella peynir ve karides, Akdeniz usulü kalamar dolma yediniz ya da yapmayı denediniz mi? Deneyenler bu lezzetin tadını bilir ve ustası olmayı da çok ister! 
 
Yılbaşı Menüsü Atölyesi-USLADenemeyenler ise atölye sayesinde nefis bir tatla buluşacağı gibi sevdiklerine her zaman yapabilecekleri benzersiz bir reçeteyi de keşfe çıkıyor. Tüm bunları yaptıktan sonra, Cumartesi’ne yaraşır bir şekilde hepsini yemek cabası olduğu gibi yanında iyi giden fırında helva ve eşlikçi içecek de USLA’nın atölyeye katılanlara ikramı…
 
Katılım Bedeli: 350 TL
 
Yeni Yıla Bir Şef Gibi Girmek ve Tam Anlamıyla Şef Tabakları Hazırlamak İstiyorum Diyenler 27 Aralık 2021 Pazartesi tarihli USLA “Şefin Yılbaşı Sofrası” Atölyesi’nde Yerini Alıyor!
 
Mutfakta her zaman iyiydim; 2022’de de adeta bir şef hünerinde lezzetler yapmak istiyorum diyenler USLA’nın 27 Aralık 2021 Pazartesi günü gerçekleştirdiği Şefin Yılbaşı Sofrası Atölyesi’nde buluşuyor. Saat 19.00 – 22.00 arası düzenlenen bu atölye haftanın motivasyonunu menüsü ile yerine getiriyor. Bir şef yılbaşı sofrasına neyle başlardı sorusunun yanıtı parmesan, mozzarella ve domates sosu ile fırınlanmış patlıcan dilimleri ile başlıyor. 
 
Atölye taze kekikli domates sosu ile servis edilen mantar ve ricotta peyniri dolgulu rulo hindi göğsü ile devam ediyor.
 
Eeee; bu sofrada hindi varsa yanında ne iyi gider; hele ki yılbaşı masası ise tabii ki kestaneli iç pilav… Bu sizin bildiğiniz reçetelerden değil; işin uzmanlarından reçeteli, bir tadanın bir daha unutamadığı incelikte… Hepsini yaptık; yılbaşına hazırlandık! Yaptıklarınızı yemek de bu atölyenin keyfi; sıcak çikolatalı volcano kek de USLA’nın atölyeye katılanlara ikramı…
 
Katılım Bedeli: 350 TL
 
Yılbaşı Partisini Sevdiklerin için Sen Yarat; Yılbaşı Parti Lezzetlerine de Kendi İmzanı At! İstediğim Tam da Bu; Biz Bize Olalım ve Ben de Lezzetlerimle Gecenin Star’ı Olayım Diyenler28 Aralık 2021 Salı günü düzenlenen USLA“Yılbaşı Özel Party Foods Atölyesi”ni Es Geçmiyor!
 
2022’ye girerken evimde öyle bir parti yapayım ki en sevdiğim dostlarımla yeni yıla, hem leziz, hem de bol eğlenceli bir giriş yapayım diyenler, lezzet konusunda da bu geceye imza atmak için 28 Aralık 2021 Salı saat 19.00 – 22.00 arası USLA’da gerçekleştirilen Yılbaşı Özel Party Foods Atölyesi’nde yerini alıyor. Parti kutlamasının ideal bir eşlikçisi olan pesto soslu bruschetta ve çeri domates eşliğinde mini suda mozzarellanın tüm yapım aşamaları bu atölyede yer alıyor. 
 
Devamı erik soslu bonfile şişleri ile geliyor.
 
Fesleğenli tartar sos ile servis edilen tempura karides ise bu atölyenin şah damarlarından; oldukça incelikli, bir o kadar da leziz… Parti konseptinde sevdiklerinize yapacağınız bu menünün ilk deneyenleri de siz olacak, atölye sonunda tüm yaptıklarınızı zevkle yiyeceksiniz; üstelik muzlu ve bisküvili puding de USLA’nın atölyeye katılanlara ikramı…
 
Katılım Bedeli: 300 TL
 
Yılbaşı Menüsü Atölyesi-USLA


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler