Aşçılık Eğitiminde Yeni Dönem

Aşçılık Eğitiminde Yeni Dönem

İŞKUR tarafından 56 bin 914 lira bütçe ayrılan eğitim için kursiyerlere 35 lira yevmiye verilirken, genel sağlık sigortası, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primleri de İŞKUR tarafından karşılanıyor.

Aşçılık Eğitimlerinde Yeni Dönem
 
Denizli’de, kurumlar arası iş birliğiyle ücretli kurs düzenlendi. Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfında (PASVAK) verilen eğitime katılanlara günlük 35 lire ücret ödeniyor.
 
İŞKUR Denizli İl Müdürlüğü, PASVAK Aşevi ve Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile “aşçı yardımcısı” kursu düzenlendi. PASVAK’ın Merkezefendi ve Bağbaşı tesislerinde verilen aşçılık eğitimine 20 kursiyer katılıyor.
 
İŞKUR tarafından Aşçılık Eğitimlerinde 56 bin 914 lira bütçe ayrılan eğitim için kursiyerlere 35 lira yevmiye verilirken, genel sağlık sigortası, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primleri de İŞKUR tarafından karşılanıyor.
 
Kursiyerleri ziyaret eden İŞKUR Denizli İl Müdürü Fatih Işık, aşçılık mesleğinde aşçı yardımcılığı kursunun 18 Şubat 2022’de sona ereceğini, kurumların iş birliği yapmasıyla güzel bir projenin ortaya çıktığını belirtti.
 
PASVAK Yönetim Kurulu Başkanı Prof Dr Bülent Topuz ise, vakıf olanak uzun yıllardır ihtiyaç sahiplerine yemek ulaştırdıklarını, düzenlenen kursun kamu-sivil toplum örgütü iş birliğinin güzel bir örneğini oluşturduğunu ifade etti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler