Engelliler Sarayında Çikolata Eğitimileri Verildi...

Engelliler Sarayında Çikolata Eğitimileri Verildi...

Türkiye gastronomi haberlerinde de yer alan bilgilere göre Engeliler Çikolata Yapmayı Öğrendi. Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı aşçılık eğitimlerinde..

Gastronomi ve Aşçılar Federasyonundan Engellilere Çikolata Eğitimi...
 
Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı aşçılık mesleğinde Aşçılık Sınıfı kursiyerleri, bir AVM'de düzenlenen yarışmada hünerlerini ortaya koyarak çikolata yaptılar.
 
Türkiye gastronomi haberlerinde de yer alan bilgilere göre Engeliler Çikolata Yapmayı Öğrendi...
 
Engelliler Sarayında Çikolata Eğitimileri Verildi...
Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı aşçılık eğitimlerinde Aşçılık Sınıfı kursiyerleri, bir AVM'de düzenlenen yarışmada hünerlerini ortaya koyarak çikolata yaptılar. Engelliler, şeflerden oluşan jüriden tam puan alan çikolataları çevrelerindekilere ikram ettiler.
 
Esenyurt'ta bulunan Torium AVM, Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu'nun gastronomi ve mutfak sanatlarında düzenlediği renkli bir etkinliğe sahne oldu. Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'ndaki Aşçılık Sınıfı'nda eğitim gören kursiyerler, AVM içinde kurulan stantlarda Çikolata Yarışması'na katıldı. 
 
Engelliler Sarayında Çikolata Eğitimileri Verildi...
Önlüklerini giyen öğrenciler, Türk mutfağı şeflerinin yardımıyla çikolata yaparak maharetlerini sergilediler.
 
Heyecanın her saniye hissedildiği etkinliğin sonunda başarılı olan Engelliler Sarayı yarışmacılarına çikolata kupası sertifikası ve madalya verildi.
 
Sadece tüketici değil, üretici de olduklarını gösteren engelliler, yaptıkları çikolatalardan hem kendileri yedi hem de vatandaşlara ikram ettiler.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler