Rüyada Çiğ Et...

Rüyada Çiğ Et...

Rüyada görülen et, eğer pismiş ise, mala işarettir. Rüyada Yılan eti, Rüyada Deve sığır eti, Rüyada kırmızı çiğ et görmek, kötü günlerin başlangıcına ve maddi kayıpları...

Rüyada Çiğ Et Yemek Ne Anlama Gelir? Rüyada Çiğ Et Yemek Nasıl Yorumlanır?
 
Rüyada çiğ et görmek, iş yaşantısındaki sıkıntılar ve eğitimdeki sorunlar anlamına gelmektedir. Rüyada çiğ et yemek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir. Rüyada kırmızı çiğ et görmek ise hastalık ve maddi düşüşe işaret eder.
 
Rüyada çiğ et görmek, rüyayı gören kişinin hayatında olumsuz ve hayırsız olaylar yaşayacağına işaret edilir. Rüyasında çiğ et gören bir kişinin özellikle iş hayatında bazı aksilikler yaşanacak ve hatta bu aksilikler nedeni ile işten atılması bile söz konusu olacaktır. Eğer rüya sahibi öğrenci ise eğitim hayatında işler bir anda karışacaktır. Öte yandan rüyayı gören kişi veya bir yakını ciddi bir hastalığa yakalanacaktır.
 
Rüyada pişmiş et görmek, helal mal demektir. Sanılanın aksine et rüyaları hiçte iyi sayılmaz. Özellikle çiğ et daima kötüye yorumlanır. Hastalık, dert, sıkıntı, üzüntü olarak alınır. Rüyasında bir kasaptan et alan kimse hastalanır. et kokmuşsa durum daha da kötü sayılır. Cafer-i Sâdık rüyada eti Mal, Miras, Hüzün ve Musibet olarak yorumlamıştır.
 
Rüyada görülen et, eğer pismiş ise, mala işarettir. çiğ etin tümü, hastalık ve ızdırıpa işarettir. Kasaptan et almak, musibet ve kedere işarettir. Taze et ölüme ve gıybet etmeye de işarettir.
 
Rüyada çiğ et yemek, rüya tabirlerinde genel olarak rüyada çiğ et görmenin tam tersine ve hayırlı işlere yorumlanmaktadır. Rüyasında çiğ et yediğini gören kişinin şansı bir anda açılacak ve çeşitli alanlarda işleri rast gitmeye başlayacak. Özellikle ticaret hayatında eline bir anda para geçecek olan rüya sahibi kendi işini kurmayı isteyecek ve kısa zamanda kuracaktır. İş kurması ile birlikte işleri iyice açılacak olan rüya sahibi zengin olacak ve maddiyatın yanı sıra manevi huzura da kavuşacaktır.
 
Rüyada Yılan eti
Yılan eti düşman tarafından bir maldır. Eğer yılan eti pismiş olmayıp çiğse, onu yiyen kimsenin, düşmanının gıybetine düşmesine işarettir. Yırtıcı hayvanların eti, maldır. yırtıcı kuşların eti de böyledir. Domuz eti haram maldır. Pastırma görmek, ölüleri gıybet etmeye işarettir.
 
Bir kimsenin rüyada eliyle dokunmaksızın görmüş olduğu erkek deve eti, baba ve bir düşman tarafından meydana çıkacak mala işarettir. Eğer o ete eliyle dokunursa, o kimseye kaba bir düşman tarafından bir keder isabet eder.
 
Rüyada Deve sığır eti
Erkek deve etini pismiş olduğu halde yiyen kimse, bir adamın malini yer ve çokça hasta olur, sonra yine kurtulur, sığır eti zahmet, meşakkat ve az is yapmaya işarettir.
 
Rüyada kendi evinde yüzülmüş, parçalanmış koç eti gören kimse, tanımadığı bir adamla buluşur ve ziyafet yapmak suretiyle görmediği ve tanımadığı bir kimseyi davet eder veya birtakım dost ve arkadaş kazanıp onlarla mesrur olur.
 
Eğer kendi evinde yüzülmüş, ancak parçalanmamış koç eti görse, o kimsenin aniden göreceği bir bela ve musibete işarettir. Eğer koyun eti yağlı ise, o kimse bir ölünün malına varis olur.
 
Rüyada kırmızı çiğ et görmek, kötü günlerin başlangıcına ve maddi kayıpların olacağına işaret etmektedir. Rüyasında kırmızı bir çiğ et gören rüya sahibinin iş yaşamında işler istemeyeceği derecede bozulacak. Kötü gidişat ile birlikte alt üst olacak rüya sahibinin maddi kayıplara uğrayacağı ve bu durum sonucunda büyük üzüntü duyacağına işaret edilir. Aynı zamanda üzüntü sonrası bazı hastalıklar rüya sahibin kapısını çalacak ve bu kötü günler uzun yıllar boyu kişinin peşini bırakmayacaktır.
 
Rüyada çiğ et doğramak, rüya tabirlerinde harama bulaşmak ve haram kazanca işaret eder. Rüyayı gören kişinin gözünün bir anda döneceği ve yapacak olduğu işleri helal yoldan değil de haram yollardan elde edeceğine işaret edilir. Haram yollara bulaşacak olan rüya sahibi gelir elde edecek olsa da bu durum fazla sürmeyecek ve özellikle sağlık açısında zor duruma düşecektir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler