Taylan Şef

Taylan Şef

Taylan Şef’te hazırlanan füme gerçekten oldukça iddaalı bir seçim. Çiğ olarak tüketilmesi önerilen etlerde genel olarak koku ve yağ oranı iyi bir şekilde ayarlanmazsa et lezzetini...

Taylan Şef...
 
Sevgilinizle özel bir gün için plan yapmak istiyorsanız ve ikiniz de et yemeyi seviyorsanız Taylan Şef’te birbirinden lezzetli menüler sizleri bekliyor.
 
Bu özel gününüz için size menü önerisinde bulunmak isterim. Bu özel gününüzde şarap seçimini tamamen size bırakıyorum. Sevgilinizle özel gününüzü kutlarken iyi bir şarap eşliğinde dana füme güzel bir başlangıç olacaktır. 
 
Taylan Şef’te hazırlanan füme gerçekten oldukça iddaalı bir seçim. Çiğ olarak tüketilmesi önerilen etlerde genel olarak koku ve yağ oranı iyi bir şekilde ayarlanmazsa et lezzetini kaybedebiliyor. Taylan şef bu konuda oldukça profesyonel bir servis sunarak taze roka ve parmesan peyniri ile tabağın görselini ön plana çıkartıyor.
 
Taylan Şef Steakhouse Lezzetleriyle Büyülüyor
 
Yemeğinizin yanında salata seçimi yapmak isterseniz tulum peynirli salata en güzel seçenekler arasında yer almakta. Ana yemek seçiminde ise şüphesiz peynirli şaşlık tercih edin. Sunumuyla eti zenginleştiren peynirli şaşlık hem görsel hem de lezzet olarak sizlere büyük bir tat sunacaktır. 
 
En iyi lezzetlerden Peynirli şaşlık hazırlanışında etler ızgarada kırmızı soğan ile birlikte pişirilmekte ve pişince hemen  döküm tavada peynir sosuyla lezzet kazanıyor. Şaşlık yaparken etin marine edildiği sos lezzet açısından büyük önem taşımaktadır. 
 
Gelelim tatlı tercihine. Tatlı tercihinizi dondurma eşliğinde servis edilen sufleden yana kullanabilirsiniz. Bu menü için içecekler hariç yaklaşık olarak 200 lira tutarında bir hesap çıkıyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler