Şef Emre İnanır'dan Ege mutfağı ve Geleneksel Tatlar...

Şef Emre İnanır'dan Ege mutfağı ve Geleneksel Tatlar...

Türk mezelerinin yanı sıra Akdeniz mutfağının da esintilerini taşıyan Nadide Meyhane'de, imza lezzetlerin yanı sıra Ege mutfağı..

Şef Emre İnanır'dan Ege mutfağı ve Geleneksel Tatlar...
 
Yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlamaya başlayan İstanbul Esentepe’deki Nadide Meyhane, bahçesi, dekorasyonu, mezeleri ve müzikleriyle şehirde Ege kasabası havası estiriyor.
 
Şef Emre İnanır'dan Ege mutfağı ve Geleneksel Tatlar...Şehrin Merkezinde Nadide Bir Meyhane
 
İstanbul Esentepe'de, yeşillikler içinde yer alan Nadide Meyhane, Ege kıyılarını şehre taşıyor. Geniş açık alanı, dekorasyonu, mezeleri ve müziğiyle Ege kasabalarındaki meyhaneleri çağrıştırıyor. Kendinizi Ege kıyılarında hissedeceğiniz Nadide Meyhane, yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
 
Yedi yıl önce kapılarını açan ve İstanbul'un en gözde mekanlarından biri haline gelen Nadide Meyhane'nin işletmecisi Mert Çakırhan, İstanbul'un göbeğinde plazaların arasında Ege havasını hissedebileceğiniz, şehrin keşmekeşinden uzak, huzurlu atmosferi ve kendisine özel lezzetleri ile öne çıkan bir Ege meyhanesi yaratmak istediklerini belirtiyor. Bunu da başarmışlar zaten. 
 
Gün batımını keyifle izleyeceğiniz mekanda üç ayrı bahçeli alan bulunuyor. Türk mezelerinin yanı sıra Akdeniz mutfağının da esintilerini taşıyan Nadide Meyhane'de, imza lezzetlerin yanı sıra Ege mutfağının zengin ve doğal lezzetleri de yer alıyor. Ege Karma, Girit Ezme, Beğendili Karides, Çıtır Kabak, Acılı Girit Ezme ve Kaya Koruklu Karides, meyhanenin en favori mezeleri... 300 kişilik kapasitesi ile yaz aylarında bahçesinde misafirlerini ağırlayan Nadide Meyhane, şehirde bir Ege kasabası havası yaşamak istiyorsanız en doğru adres..
 
Alaçatı'da Sushı Keyfi...
 
Şef Emre İnanır'dan Ege mutfağı ve Geleneksel Tatlar...
Alaçatı'nın gözde butik oteli Viento Hotel'in girişinde yer alan Sota Alaçatı, bu yaz da harika yemekleri ve kusursuz servis hizmetiyle unutulmaz yaz akşamlarının buluşma noktası olmaya devam edecek. Bu yaz Asyalı şeflerin hazırladığı özel sushi mönüsüyle de oldukça iddialı olan Sota'da yaz boyunca sushi keyfi yaşanacak. Öğle ve akşam için hazırlanmış özel mönülerin dışında yaza özel hazırlanan sushi mönüsüyle de dikkat çeken Sota, bu yaz da Alaçatı'nın en popüler lezzet durağı olacak gibi görünüyor.
 
İyi Yemek Ve İyi Müzik Bahçeye Taşındı...
 
Türk mutfağının yeni nesil temsilcisi Aila, Şef Emre İnanır imzasını taşıyan yeni mönüsüyle misafirlerini bekliyor. Türk mutfağının geleneksel tatlarını lezzet tutkunları ile buluşturan Aila'nın yeni mönüsünde Girit ezme, patlıcan közleme, bamya çiçekli erişte, kalliye kebabı, ördek tandır ve vişneli armut gibi tatlar yer alıyor. Fairmont Quasar İstanbul'un bahçe katında yer alan Aila, Türk pop müziği eşliğinde sunduğu eğlencesiyle de iddialı.
 
Yeni Bir Mekan...
 
Yaklaşık 30 yıldır tekstil sektöründe faaliyet gösteren Özbayrak Ailesi, Şef Murat Bozok'un danışmanlığında yaklaşık bir yıl süren çalışmaların ardından Ferida'yı sektöre kazandırdı. Özbayrak Ailesi'nin ikinci kuşak temsilcileri Orhan Özbayrak ve Semih Özbayrak'ın öncülüğünde ortaya çıkan marka, Murat Bozok'un üzerinde titizlikle çalıştığı özel bir mönü ile İstanbul'un yeni buluşma noktası tarihi Fişekhane'de kapılarını açtı.
 
Şef Emre İnanır'dan Ege mutfağı ve Geleneksel Tatlar...
Manzarası Muhteşem...
 
Tarihi Yarımada, Galata Kulesi, Adalar, Haliç, Kız Kulesi ve Boğaz'ı kapsayan muhteşem manzarasına hakim Sky Karaköy, yeni sezonda da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. JW Marriott İstanbul Bosphorus'un teras katında hizmet veren ve Emre Ergani'nin imzasını taşıyan mekan, enfes atıştırmalıkları ve birbirinden lezzetli kokteylleriyle İstanbul'a bu yaz yeni bir soluk getirdi. Ve akşamüstü buluşmaları için ideal adres oldu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler