Glutensiz Beslenme

Glutensiz Beslenme

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Artuklu Üniversitesi'nin desteğiyle çölyak hastalarına yönelik, "Glutensiz Beslenme Eğitim Semineri" düzenledi. çölyak hastalarının yaşadı..

Glutensiz Beslenme...
 
Mardin Büyükşehir Belediyesi, Artuklu Üniversitesi'nin desteğiyle çölyak hastalarına yönelik, "Glutensiz Beslenme Eğitim Semineri" düzenledi.
 
Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Artuklu Üniversitesi Turizm Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü iş birliğiyle Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminere, Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Artuklu Üniversitesinden yetkililer ile çölyak hastaları katıldı.
 
Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığından Mine Taş'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından seminerde Doç. Dr. Gülseren Özaktaş Serçek, dahiliye uzmanı Dr. Türkan Mammadli, Artuklu Üniversitesi Öğretim Üyesi Türk mutfağı şeflerinden Süleyman Engin, Mardin Büyükşehir Belediyesi Beslenme Uzmanı Diyetisyen Sara Ayyıldız, hemşire Aziz Türk de birer konuşma yaptı.
 
Konuşmaların ardından çölyak hastalarının yaşadığı sorunlar dinlendi, çözüm önerileri sunuldu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler