Organik Pekmez Çeşitleri...

Organik Pekmez Çeşitleri...

Keçiboynuzu Akdeniz bölgesinde yetişen meyveleri çekirdekli ve yassı bir yapıya sahip olan ağaç türüdür. Keçi boynuzu pekmezimiz grubunda olan ürünümüz, tamamen..

Gazipaşadan Tüm Türkiyeye Doğal Ve Organik Ürünler...
 
Gazipaşalı Pekmez Akdeniz bölgesinde yetişen meyveleri çekirdekli ve yassı bir yapıya sahip olan keçiboynuzu ağacını işlemeyi ve amacına uygun kullanımlar için biçimlendirmeyi meslek edinmiş ve Gazipaşa‘dan tüm dünya pazarına Keçiboynuzu Ürünleri sunmayı başarmıştır. 
 
En faydalı Pekmez Çeşitlerinden Keçiboynuzu pekmezi, nar ekşisi, dut pekmezi, kozalak şurubu, andız pekmezi, elma sirkesi, keçiboynuzu sirkesi, keçiboynuzu unu, keçiboynuzu çayı, alıç sirkesi, pancar pekmezi gibi ürünlerimizin meyvelerini kendi bahçelerimizden ve yerel halkımızın doğal olarak üretim yapmış olduğu bahçelerinden temin edip tamamen doğal, katkısız bir şekilde üretip, kendi imalathanemizde paketleme işlemlerinden sonra sizlerin hizmetine sunmaktayız. 
 
İmalatını yaptığımız tüm ürünler %100 organik olup  hiçbir kaktı maddesi barındırmamaktadır. 
 
Ülkemizde son yıllarda, insan bağışıklığını güçlendirmesi, sindirim sistemine faydası, kansızlık sorununa birebir çözümü, nefes darlığına etkisi, akciğere faydası gibi sebeplerle özellikle keçiboynuzu ürünlerine çok yoğun bir talep olduğu bilinmektedir.
 
Bu taleplere karşılık topraktan tabağa birçok üretici ortaya çıkmış ancak Bağışıklık Sistemine faydalı organik ürünlerin varlığı da bir o kadar azalmıştır. Buna karşılık bizler ürünlerimizi doğadan sofralara felsefesi ile üretmekte olup laboratuvar analiz sonuçlarından sonra müşterilerimize sunmaktayız.
 
Keçiboynuzu Pekmezinin Bilinen Olumlu Etkileri;
 
Gazipaşadan Tüm Türkiyeye Doğal Ve Organik Ürünler...
– Yoğun kalsiyum içermektedir,
– Yüksek değerde E vitamini bulunur,
– Balgam söktürme özelliği bulunur. Broşları açarak göğsü yumuşatır.
– Sigara içen kişilerin nefesini açar,
– Alerjik nefes darlığı sorunlarında altarnatif çözüm olarak kullanılır,
– Bağırsak solucanları ve tenyayı bağırsaklardan atar,
– Mideyi güçlendirir,
– A, B, B2, B3, D vitaminleri ile zengin mineral yapısı sayesinde iyi bir besin kaynağıdır,
– Vücuda giren radyasyonu atmakta etkilidir,
 
“Keçiboynuzu” Akdeniz bölgesinde yetişen meyveleri çekirdekli ve yassı bir yapıya sahip olan ağaç türüdür. Keçi boynuzu pekmezimiz grubunda olan ürünümüz, tamamen doğal ortamda hazırlanıp ambalajlanmıştır.
 
– Alt sindirim sistemine olumlu etkileri kanıtlanmıştır..
– Geleneksel olarak diş ve diş eti hastalıklarında yardımcı ürün olarak kullanılmış ve kullanılmaktadır.
– Üst solunum yollarında özellikle öksürük ve balgam sorunu olanlarda da alternatif tüketilmektedir.
– Kansızlık sorunu yaşayanların keçi boynuzu pekmezi tüketmesi hem kanın temizlenmesi hem de kansızlığa iyi gelmesi açısından çok faydalıdır.
– Bunun yanı sıra keçi boynuzunun hafıza güçlendirme ve dikkat sorununa da iyi geldiği test edilmiştir.
 
Doğal şartlarda hazırlanmış tamamen organik ve doğal Keçiboynuzu pekmezi, nar ekşisi, dut pekmezi, kozalak şurubu, andız pekmezi, elma sirkesi, keçiboynuzu sirkesi, keçiboynuzu unu, keçiboynuzu çayı, alıç sirkesi, pancar pekmezi temin etmek isteyenler için Türkiyenin her yerine kargo ile gönderilir.
 
Gazipaşadan Tüm Türkiyeye Doğal Ve Organik Ürünler...
Gazipaşalı Pekmezden Nar Ekşisi
 
Tüm Nar Ekşilerimizi %100 NAR Suyundan üretmekteyiz. 1 kg. Nar Ekşisi için ortalama 11kg. hicaz nar, 11 kg. yabani nar karışımı ile toplam 22 kg. narı geleneksel olarak odun ateşinde kaynatarak elde etmekteyiz. %100 Doğal Nar Ekşisi Bol miktarda demir, kalsiyum, protein ve selenyum içermektedir.
 
 
Nar Ekşisinin Faydaları Nelerdir Merak Edenler İçin...
 
– Nar ekşisi dişeti kanamalarına iyi gelir.
– Kan şekerini düzene sokar,
– Yüksek tansiyon hastalarına iyi gelir.
– Nar ekşisi cildi gençleştirir.
– Gribal enfeksiyonlara karşı vücudun direnç kazanmasını sağlar.
– Vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlar.
– Enerji vererek yorgunluğu giderir.
– Bağışıklık sistemini güçlendirir.
– Tatlı nardan yapılmış nar ekşisi veya nar suyu ses kısıklığının giderilmesinde yardımcı olur.
 
Nar ekşisi özellikle Akdeniz mutfağında salatalara ve yemeklere ekşi tat katması amacıyla kullanılan vazgeçilmez soslarından biridir. Nar ekşisi, verdiği lezzetin yanında birçok faydalarda içermektedir.
 
Nar, ekşisi ve tatlısı olabilen, çok severek tüketilen, taneli bir meyve türüdür. Nar ne şekilde tüketilirse tüketilsin içeriğindeki vitaminlerden faydalanmak mümkündür. Nar tüketebilmenin bir alternatifi de nar ekşisidir.
 
Nar suyu içinde şekerin karamelize hale gelmesini sağlayarak, nar suyunun tamamen yok olması ile üretilmiş besin maddesine nar ekşisi adı verilmektedir. Nar ekşisi temel besin maddesi değil, sos kategorisinde yer alan bir üründür.
 
Doğal ve organik ürünler İletişim İçin:
 
Ali DEMİRAL 
+90 (536) 669 86 90
 
Gazipaşalı Pekmez "Showroom"
Uğur Mumcu Sok. No:359, Grand Akca Hotel Lobisi, Gazipaşa – Alanya/Antalya, 07900
 
Gazipaşalı Pekmez "İmalatımız"
Yeni Köy Mah. Bozerkek Sok. No:63 Gazipaşa – Alanya/Antalya, 07900
 
http://gazipasali.com.tr/

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler