Kütüphane Haftasında Küçük Kalplere Bir Işık'ta Sen Yak...

Kütüphane Haftasında Küçük Kalplere Bir Işık'ta Sen Yak...

Kütüphane ve kitap desteği projemizi başlatarak gerek kendi derneğimizin üyelerinin katkısı gerekse kardeş aşçılık camiasında aşçı dernekleri..

Kütüphane Haftasında Küçük Kalplere Bir Işık'ta Sen Yak...
 
Ankara il başkanlığımızın başlatmış olduğu van ili Erciş ilcesi söğütlü koyündeki okulumuza kütüphane haftası dolayısıyla kütüphane kurma kampanyası başlatılmıştır. kampanyamıza katılmak isteyen şef aşçılar derneği başkanı ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla sosyal medya üzerinden irtibat kurabilir.
 
Merhaba  sevgili  dostlarım, meslektaşlarım, ustalarım ve genç ögrenci kardeşlerim hepimizin bildiği gibi gerek ulkemiz gerekse dünya zor bir süreçten geciyor. Bu zor pendemi günlerinin zorluğunu atlatabilmek için gerek milletçe  gerekse devletimizin aldığı tedbirleri uygulayarak ve elele vererek bu zor gunleri inşallah atlatacağız.
 
Bunun icin elimizden gelen herseyi yapacağız. Tabiki bu zor günlerde bir sivil toplum kuruluşu olan derneğimiz "Şef Aşcılar Derneği" olarak sosyal projelerede yardımcı olmak icin kollarımızı sıvadık.
 
İlk iş olarak Ankara il sorumlumuz sevgili Nermin Kecelioglu hanımın önerileriyle yurdumuzun bir çok köylerinde okuyan genç cocuk yaştaki kardeşlerimiz icin öncelikle:
 
Van ilinin Erciş ilcesinin söğütlü köyü icin yapılacak olan  kütüphane  ve kitap desteği projemizi başlatarak gerek kendi derneğimizin üyelerinin katkısı gerekse kardeş aşçılık camiasında aşçı dernekleri veya aşçı federasyonlarına bağlı dernek üyelerinin yapacağı katkıları kabul ederek ve bu konuda kimseyi zorlamadan bu yardımlaşma projemizde  sorumluluğumuzu destekleyen tüm camiamıza teşekkür ederiz. 
 
Amacımız "Küçük Kalplere Bir Işıķ'ta Sen Yak" Kitapsız okul kalmasın haydi...
 
Kitapsız Yaşamak Kör, Sağır Ve Dilsiz Yaşamaktır...
 
Avni Sap
Şef Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler