Gastro Park Günleri Afyonkarahisar’da Başlıyor!

Gastro Park Günleri Afyonkarahisar’da Başlıyor!

Gastronomi haberlerindede yer alan ve afyonkarahisar’da Yapılacak etkinlik ile Gaziantep ’in ve Hatay ürünleri her yönüyle Türkiye’ye tanıtılması...

Gastro Park Günleri Afyonkarahisar’da 24-28 Mart'da Başlıyor...
 
Medeniyetler Şehri Hatay ve Gaziantep Afyonkarahisar’da Sahne Alıyor. Afyonkarahisar’da Gastro Park Günleri 24-28 MART 2021 tarihleri arasında düzenlenecek.
 
Fuarlar günümüzde sadece kalabalıkların akın ettiği, ürünlerin sergilendiği organizasyonlar olarak değil, modern çağların en önemli kültür paylaşım alanlarından ve etkinliklerin bir şölen havasında kutlandığı merkezlerden biri olarak dikkat çekiyor.
 
Artık sınırların kalktığı dünyamızda hem ulusal hem de uluslararası alanda insanların bir araya geldiği, birikimlerini ortaya koyduğu ve paylaştığı, ticaret hacminin çok yüksek olduğu ve bütün bunların yanında büyük bir coşkunun, eğlencenin olduğu, her insanın kendinden bir şeyler bulduğu en önemli organizasyonlardandır.
 
Bu bilgiler ışığında 1. düzenlenecek olan "AFYON’DA GASTRO PARK GÜNLERİ" 24 – 28 MART 2021 tarihleri arasında Afyon’da Fuar Alanında GAZİANTEP Gazişehir insani yardımlaşma derneği ile Flytürk Fuarcılık Ekrem Doğan. organizatörlüğünde yapılacağı bildirildi
 
Gastro Park Günleri Afyonkarahisar’da 24-28 Mart'da Başlıyor...
Gastronomi haberlerindede yer alan ve afyonkarahisar’da Yapılacak etkinlik ile Gaziantep’in ve Hatay ürünleri her yönüyle Türkiye’ye tanıtılması ve bunun yanı sıra Gaziantep’in Hatayın ve Hataylıların Gazianteplilerin kalkınmasına katkıda bulunulması hedefleniyor.
 
İleriki dönemlerde bu etkinliğin uluslararası alana taşıyıp Gastro Park ile Hatay ve Gaziantepin yöresel ürünlerini uluslar arası arenada tanıtımını sağlamak temel hedef olarak gösteriliyor. 
 
Ayrıca yapılan basın açıklamasında Festivalleri arasında ayrı bir öneme sahip olan AFYON’DA Gastro Park tanıtım günleri fuarında temel hedefin;
 
Gaziantep’i ve Hatay'ın kültürünü, gastronomisini, tarihini, medeniyetini, yerel yönetimleri, üniversite, sivil toplum örgütlerimizi, yöresel ürünlerimizi, binlerce yılın imbiğinden geçmiş yöresel mutfakları kısacası sahip olduğumuz tüm değerlerimizi Türkiye’ye tanıtmak ve ulusal arenaya taşımak ifadelerine yer verildi...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler