Kendini Dev Aynasında Gören Ünlü şefler Var ya...

Kendini Dev Aynasında Gören Ünlü şefler Var ya...

Bakıyorum şöyle adamın hiçbir çalışması yok, katkılarınızdan dolayı, efendim katılımlarınız dan dolayı… Söyler misiniz bana ne katkısı olmuş bu Arkadaş..

Kendini Dev Aynasında Gören Ünlü şefler Var ya...
 
Aklıma, Mantığıma artık sığmıyor sosyal ağlara bile girmek istemiyorum. Dernekler yönetim kurulu nasıl bir çalışma sergiliyor anlamış değilim! dün dernek kuruluyor bugün aynı dernek sertifika veriyor…
 
 Ver anam ver, önüne gelene belge ver…
 
Bakıyorum şöyle adamın hiçbir çalışması yok, katkılarınızdan dolayı, efendim katılımlarınız dan dolayı… Söyler misiniz bana ne katkısı olmuş bu Arkadaşların bu derneklere neye katılım sağlamış? 
 
Madem bu kadar her canlı yayında Türk mutfağı nerede dünyada kaçıncı sıra? kim nasıl bir çalışmalar yapıyor? bu sıralamayı kim yapıyor? 
 
Maşallah herkes çok çalışıyor…
 
Geleneksel Türk mutfağına birbirlerine sertifika vererek katkı sağlıyorlar.
 
Aklı başında dernekler var tabi … arkadaşlar sizler birer stk'sınız. yeri geldiğinde cebimizden harcar, yeri geldiğinde zamanınızdan harcar bir şeyler yapılması için fedakarlık yapılır.
 
Turizm bitme noktasında, yiyecek içecek sektörü aç karnını doyurmak derdinde, bunlar neyin derdinde? 
 
Evet yanlış anlayan anlar, doğrular hep can yakar. Sektör adına bir şeyler yapın, projeler üretin. Birbirimize hâl, hatır soralım ekmeğini paylaş bu zamanda…
 
dernekler bu konuda çok suçlu değil tabi, özelden yazarsan benim sertifika nerede? Diye. oda yollar tabi organizasyon yapılır kendini davet ettirir.
 
Gelir gelmez kendini dev aynasında gören şefler var ya!!! 
 
Ha birde şu koordinatörlük yapan Türk mutfağı şefleri var. Şu kadar otelin koordinatörlüğünü yapıyorum, şu kadar gemi sorumlusu yapıyorum… karşınızda ki insan salak gibi duruyor ama salaklığa yatan adam bilin ki hepsini biliyor…
 
Sadece güler yaptıklarınıza, kendinize gelin, kendimize gelelim… bu işler bu sertifika vermek ile birbirini pompomlamak 'la olmuyor…
 
Ver sertifikayı ama aklı başında ver!!
 
Kimi kırdım, üzdüm ise kusura bakmasın. yakın zamanda sektör için bütün siyasi parti genel başkanları ile bir araya gelip sıkıntıları dile getirmeye gideceğiz.
 
Arkadaşlar aşçılık kurumları olarak bizler stk’yız ve siyasi parti gözetmeksizin öteleştirmeden işimizi yapacağız… 
 
Saygılarımla 
Mehmet Kaplan
Uluslararası Gastronomi Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı
 
Kendini Dev Aynasında Gören şefler Var ya...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler