Son Dakika: Kafe Ve Restoranlar Açılacak 'mı?

Son Dakika: Kafe Ve Restoranlar Açılacak 'mı?

Önümüzdeki 1 ay içinde zannediyorum bu işi halledece 'ğiz. Vatandaşımızın ezilmesine izin veremeyiz. Esnaflarımıza sesleniyorum, bu süreci..

Son Dakika: Kafe Ve Restoranlar Açılacak 'mı?
 
Son dakika: Restoranlar ve kafeler ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan cevaplamıştı... Kafe ve restoranlar açılacak mı?
 
Normalleşme takvimi için geri sayım sürerken, son dakika restoran ve kafe açıklaması! Kovid-19 ağır hasta, vaka sayısı ve hasta sayısındaki önemli düşüşün ardından restoranlar ve kafeler ne zaman açılacak sorusu, vatandaşlar ve işletme sahipleri tarafından yoğun olarak araştırılmaya başlandı. 
 
Son olarak gastronomi haberlerinde yer alan haberde:
 
Son Dakika: Kafe Ve Restoranlar Açılacak 'mı?
Başkan Erdoğan, kabine toplantısında vakaların belli bir sayının altına düşmesiyle birlikte restoran ve kafelerin açılış takviminin belirleneceğini söyledi. Ülkemizde gastronomi haritamızda servis edilmeyi bekleyen binlerce lezzet ve gastronomi işletmeleri ile ilgili Konuya ilişkin ilk yaptığı açıklamada basın mensuplarının 'restoranlar ve kafeler açılacak mı' sorusuna cevap vermişti.
 
İşte, restoranlar, lokantalar ve kafelerde son durum ile ilgili son dakika haberleri...
 
Son dakika haberi; Kabine toplantısının sona ermesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ulusa Sesleniş konuşması ile alınan karararı kamuoyu ile paylaştı. 
 
Son Dakika: Kafe Ve Restoranlar Açılacak 'mı?
Başkan Erdoğan'dan, restoran ve kafeler açılacak mı sorusuna ilk yanıt, Cuma namazı çıkışı gazetecilerin sorusu üzerine gelmişti! Koronavirüs bulaş oranını en az düzeye indirmek için getirilen kısıtlamalar gastronomi turizmi açısından da sonuç verdi. Vaka sayıları düştü ve ağır hasta sayısı azaldı. Restoran ve kafe gibi işletme sahipleri, Bilim Kurulu'nun bir an önce gündemine bu konuyu almasını istiyor. 
 
Peki, Restoran Ve Kafeler Ne Zaman Açılacak?
 
Erdoğan, Cuma namazı çıkışında basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Bir süredir gündemde yer alan 'Kafeler, lokantalar ve restoranlar ne zaman açılacak?' sorusu Erdoğan'a yöneltildi. Esnafın yalnız bırakılmayacağını altını çizen Erdoğan, bu mekanların yeniden açılması konusunda bir düşüncelerini olduğunu bildirdi. 
 
Son Dakika: Kafe Ve Restoranlar Açılacak 'mı?
Peki, restoranlar, kahvehaneler, lokantalar ve kafeler ne zaman açılacak?
 
İşte, Erdoğan'ın 'Kafeler ve restoranlar yeniden açılacak mı?' sorusuna verdiği o cevap;
 
Başkan Erdoğandan Açıklama Geldi!
 
Başkan Erdoğan hem marketlerdeki fiyat artışı hem de restoranların açılışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Koronavirüsle mücadele; 
 
Son Dakika: Kafe Ve Restoranlar Açılacak 'mı?
Okullar ve restoranlarla ilgili bazı ekonomik gelişmeleri de göz önüne alarak adımlar atmaya gayret ettik. Lokantalarımızı falan şu anda gözetleme gibi bir düşüncemiz var. Özellikle esnaflarımızın gerek sebze ve meyvede hatta ve hatta bakliyatta fiyat farklarının olduğunu görüyoruz. 
 
Ticaret Bakanlığı'mız ciddi bir çalışmanın içinde. Önümüzdeki 1 ay içinde zannediyorum bu işi halledeceğiz. Vatandaşımızın ezilmesine izin veremeyiz. Esnaflarımıza sesleniyorum, bu süreci böyle sürdürürseniz ağır cezalar sizleri bulabilir. Hakkı ile işinizi yapın, vatandaşımıza zulm etmeyin".
 
ifadelerini kullandı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler