Türk Mutfağının Geleceği Genç Şeflerimize Emanet...

Türk Mutfağının Geleceği Genç Şeflerimize Emanet...

Turizm kenti Antalya'da otellerde istihdama katkı sağlamak için açılan Aşçı Yardımcılığı Kursu mezunlarını verdi. 3 bin 500 lira maaşla otellerde aşçı yardım..

Türk Mutfağının Geleceği Genç Şeflerimize Emanet...
 
Antalya'da İş- Kur ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında açılan Aşçılık eğitimlerinde Aşçı Yardımcılığı Kursu mezunlarını verdi. Kepez Çamlıbel Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen belge töreninde 450 saatlik kursu tamamlayan 14 kursiyer belge aldı.
 
Turizm kenti Antalya'da otellerde istihdama katkı sağlamak için açılan Aşçılık mesleği hakkında Aşçı Yardımcılığı Kursu mezunlarını verdi.
 
Aynı Gün İşbaşı Yaptılar
Kurs bitinde İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve İş-Kur İl Müdürü Veli Tekkanat tarafından kursiyerlere belgeleri verildi. 
 
3 ay boyunca 450 saat süren kurs bitiminde aynı gün 5 kişi iş başı yaptı. 3 bin 500 lira maaşla otellerde aşçı yardımcısı olarak işe başlarken, ilerleyen günlerde diğer kursiyerlerinde işe başlayacağı bildirildi. 
 
Mahallesine daha iyi hizmet edebilmek için 163 saatlik Bilgisayar İşletmeciliği (Operatörlüğü) kursunu tamamlayan 56 yaşındaki Esentepe Mahalle Muhtarı Bekir Yılmaz'a da belgesi verildi. Milli Eğitim Müdürü Er, Yılmaz'ın azmi için kutladı...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler