Türes: Dardanel Firmasından Özür Dilenmesini İstiyoruz.

Türes: Dardanel Firmasından Özür Dilenmesini İstiyoruz.

Dardanel firmasını sektörümüzü karalayan, Türk mutfağını ve lezzetlerini sağlıksız gösteren reklamını kaldırıp gastronomi sektörümüzden ve esnafı...

Türes: Dardanel Firmasından Özür Dilenmesini İstiyoruz.
 
Dardanel firmasını sektörümüzü karalayan, Türk mutfağını ve lezzetlerini sağlıksız gösteren reklamını kaldırıp gastronomi sektörümüzden ve esnafımızdan özür dilemeye davet ediyoruz. 
 
TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
 
Yeme içme sektörü tarihindeki en büyük sıkıntıyı yaşarken yine sektörün bir parçası olan Dardanel firmasının Türk mutfağını küçümseyip aşağılayan ve mutfağımızın sağlıksız olduğu mesajını veren reklamını büyük bir üzüntüyle izledik. 
 
Bu dardanel reklamı şimdi ülkemizde veya dünyanın herhangi bir yerinde izleyen birisi ne düşünecek? Türk mutfağını ve esnafımızı üstelik bu zor günlerde karalayan, küçük düşüren bu reklamın hızlıca geri çekilip özür dilenmesini istiyoruz. 
 
Türes: Dardanel Firmasından Özür Dilenmesini İstiyoruz.
Binlerce yıllık geleneksel lezzetlerimizi karalamak, sağlıksız olduğu hissiyatını vermek kimsenin haddi değildir. Dardanel firması yiyecek ve icecek sektörümüzden özür dileyip reklamını bir an önce geri çekmezse sektörün en büyük temsilcisi olarak hukuki yollara başvuracağız. 
 
Dardanel’in böyle saçma bir reklam ile neyi amaçladığı anlaşılmamakta olup kendisinin de dâhil olduğu sektörümüzü karalaması akıl alır gibi değil.
 
Türes: Dardanel Firmasından Özür Dilenmesini İstiyoruz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler