Özgörkey Gıda, Perakende Geliştirme Çalışmalarını Pozitera İle Sürdürecek...

Özgörkey Gıda, Perakende Geliştirme Çalışmalarını Pozitera İle Sürdürecek...

Dondurulmuş gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Feast’i üreten Özgörkey Gıda, temelle' rini 1998 yılında İzmir Torbalı’da attığı ülkemizin en büyük...

Özgörkey Gıda, Perakende Geliştirme Çalışmalarını Pozitera İle Sürdürecek...Özgörkey Gıda, Perakende Geliştirme Çalışmalarını Pozitera İle Sürdürecek...
 
Türkiye’nin en büyük ve en modern entegre dondurulmuş gıda üretim tesisine sahip olan Özgörkey Gıda, perakende geliştirme faaliyetleri için Pozitera’dan hizmet alacak. Özgörkey Gıda, Feast markalı ürünlerinin Türkiye genelindeki perakende operasyonlarını Pozitera ile gerçekleştirecek. 
 
Dondurulmuş gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Feast’i üreten Özgörkey Gıda, temellerini  1998 yılında İzmir Torbalı’da attığı ülkemizin en büyük entegre dondurulmuş gıda üretim tesisini 2000 yılında faaliyete geçirmişti.  
 
Torbalı'da 1 milyon metrekareyi kapsayan kendi topraklarında üretim yapan ve 2008 yılından itibaren Feast markalı ürünleriyle ulusal pazarda da hizmet veren Özgörkey Gıda, perakende geliştirme alanına yeni açılımlar getiren Pozitera ile iş birliği yapacak. 
 
Özgörkey Gıda, Perakende Geliştirme Çalışmalarını Pozitera İle Sürdürecek...
Pozitera, Özgörkey Gıda'nın perakende markası FEAST ürünleriyle tüketici arasında "TARLADAN ÇATALA" anlayışıyla keyifli tüketim ve alışveriş deneyimi sağlayacak.
 
Özgörkey Gıda, Perakende Geliştirme Çalışmalarını Pozitera İle Sürdürecek...Pozitera Perakende Geliştirme Hizmetleri A.Ş  beyaz eşya, mutfak, elektronik, aydınlatma gibi pek çok sektörde ulusal ve uluslararası firmaların organize perakende saha operasyonlarını yürütüyor. Pozitera Türkiye çapında 81 ilde yaklaşık 1000 eğitimli kadrosu, 100’ü aşkın eğitimli ve deneyimli saha yöneticisi ile 6500’den fazla satış noktasında tüketiciye hizmet veriyor. 
 
Bilgi
Sektör lideri ulusal ve uluslararası birçok firmaya hizmet veren Pozitera Perakende Geliştirme Hizmetleri A.Ş. 1000’i aşkın eğitimli kadrosu ve 100’den fazla saha yöneticisi ile İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde 81 ilde 3 Bölge Müdürlüğü ile faaliyet göstermektedir. Genç girişimci Birol Şengel tarafından 2007’de kurulan Pozitera, perakende geliştirme, eğitim ve insan kaynakları, perakende izleme ve rapor üretimi alanlarında  çözümler üretmektedir. 
 
Pazarlama sektöründe perakende geliştirme konusuna yeni bir bakış açısı getiren Pozitera, özel eğitimli kadrosu ve patenti kendine ait özel yazılımı ile gerçekleştirdiği raporlama sistemiyle çok kısa sürede 15 bini aşkın markalı ürünü tüketiciyle buluşturmaktadır. Saha çalışmalarında, dinamik pazarlama ve tanıtımında çok ciddi katma değer sağlayarak, deneyimi ve uzmanlığı ile ürünlerin reyonda bekleme sürelerini azaltıp, satışlarını hızlandırmaktadır.  


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler