Şef Şeyhmus Kaplan'a Yılın En İyi Şefleri Ödülü Verildi...

Şef Şeyhmus Kaplan'a Yılın En İyi Şefleri Ödülü Verildi...

Geleneksel Türk mutfağı ve Türk mutfak kültürüne hizmet politikalarımızdan kaynaklanan sorumluluğumuz gereği yönetim ve danışma kurulu kararımız...

Şef Şeyhmus Kaplan'a Yılın En İyi Şefleri Ödülü Verildi...
Türk Aşçı Haberleri Yönetim Kurulu 
 
Türk Aşçı Haberleri Yönetim Kurulu Olarak; Geleneksel Türk mutfağı ve Türk mutfak kültürüne hizmet politikalarımızdan kaynaklanan sorumluluğumuz gereği yönetim ve danışma kurulu kararımız ile Sn. “Şeyhmus KAPLAN” yılın en iyi şefleri ödülüne uygun görülmüştür.
 
Bu vesile ile Türk mutfağının uygulama ve yaşatılmasında faydalı çalışmaları ile bilinen “Şeyhmus KAPLAN” şefimize teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz. Türk Mutfağı ve Türk Aşçı Haberleri Sizlerle Yaşıyor!  
 
Şef Şeyhmus Kaplan'a Yılın En İyi Şefleri Ödülü Verildi...
Türk Aşçı Haberleri Yönetim Kurulu Olarak; 
Daha önce vermiş olduğumuz Verdiğimiz Başarı Belgelerini görmek için linki tıklayınız. 
 
Yönetim Kurulu Kararı ile Verdiğimiz Başarı Belgeleri...
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak;
Yönetim ve Danışma Kurulu Kararı ile Geleneksel Türk Mutfağı, Osmanlı Saray Mutfağı Ve Yöresel Mutfaklar, Osmanlı Yemek Kültürü, Osmanlı ve Türk Mutfağı, Gastronomi, Osmanlı ve Türk Mutfağı Tarihi, Yöresel Yemekler, Aşçılık Liseleri, Aşçılık Eğitimi, Modern Türk Mutfağı, Aşçılık Üniversiteleri, Aşçılık Okulları konusunda mutfağımıza olan hizmetlerinden dolayı ilgili tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder, profesyonel kariyerlerinde ve mesleki hayatlarında başarılar dileriz...
 
Türk mutfağı üzerine mesleki çalışmalarında ve menülerinde kendi mutfağımızı öncelikte tutan tüm meslektaşlarımız takdire şayendir düşüncesi içerisinde "meslektaşlarımızın camiamızdaki çalışmalarını" da takip ederek Türk Aşçı Haberleri yönetim ve danışma kurulu olarak değerlendiriyoruz. 
 
Türk Aşçı Haberleri; kar amacı gütmeyen, hiçbir dernek, federasyon ya da konfederasyona bağlı olmayan turizm, gastronomi ve aşçılık mesleği ile ilgili bilgi ve haber portalıdır.
 
Türk Aşçı Haberleri; Mutfağımızın ülkemizde ve dünyada daha iyi tanıtılabilmesi amacı ile Has Aşçıbaşı Ahmet Özdemir’in desteği ile kurulan ve bu desteğin devamı ile Mutfağımıza ve şeflerimize karşılıksız hizmet verme amacı olan ve alanında sosyal sorumluluk taşıyan bir kuruluştur. 
 
Türk Aşçı Haberleri yayın ilkeleri gereğince;
 
Şef Şeyhmus Kaplan'a Yılın En İyi Şefleri Ödülü Verildi...
Geleneksel Türk mutfağını ve Osmanlı Saray Mutfağını önceliğinde tutan, yaşayan ve yaşatmaya çalışan her meslektaşımız, çalışma arkadaşlarımız ile birlikte yönetim ve danışma kurulumuz tarafından tespit edilerek maddi ve manevi açıdan imkânlarımız dahilinde anılacaktır ve camiamızda'da tarafımızca calışmalarının kayıt altına alınarak anılmasına tarafımızca yardımcı olunacaktır...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler