Şef Mehmet Kaplan; Üzülerek Belirtirim 'ki

Şef Mehmet Kaplan; Üzülerek Belirtirim 'ki "Gastroantep"

Gastronomi başkenti Gaziantep ’te yapılan gastroantep festivali ile Gaziantep dernekler konfederasyon ve uluslararası gastronomi federasyon...

Şef Mehmet Kaplan; Üzülerek Belirtmek İsterimki "Gastroantep"
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur:
Sevgili meslek taşlarım, sayın federasyon başkanlarım ve dernek başkanlarım ve kıymetli dernek yöneticileri ve üyeler belirtmek isterim ki;
 
Türkiye 'de Gastronomi başkenti Gaziantep’te yapılan gastroantep Fuar Ve Festivalleri ile Gaziantep dernekler konfederasyon ve uluslararası gastronomi federasyon (Ugef) olarak herhangi bir bağlantımız yoktur. 
 
Organizasyon etkinliğe ne ev sahipliği yapan Gaziantep büyükşehir Belediyesi’dir. Ugef olarak organizasyon ile hiçbir bağımız ’da bulunmamaktadır. 
 
Sizler gibi yıllarca kendi şehrim için hizmet verdiğim gastroantep festivali ne bizler de davet edilmedik ve bu nedenle Organizasyonu’na katılmama kararları sahsım adına almış bulunmaktayım.
 
Şef Mehmet Kaplan; Üzülerek Belirtirim 'ki "Gastroantep"
Üzülerek belirtmek isterim ki canlı yayında dinlediğim bir röportaj da dernek ve federasyonlar kurulumu ile bir açıklama yapılmıştır.
 
Kurulan onca dernek nerde biz buradayız diye kusura bakmayın hangi dernek başkanısın bilmem ama belediye arkana alarak bir şey yapıyorum sanma yapılanları da görüyoruz. 
 
Kendi kaynaklarınız ile çalışma yap bir görelim sana verilen destek herhangi bir derneğe verilsin. Emin ol ki sizden iyi yapar derneklere ve federasyonlara laf söyleme hakkına sahip biri değilsiniz. 
 
Saygılarımla 
Şef Mehmet Kaplan
Uluslararası Gastronomi Federasyon Başkanı 
 
16 Eylül 2020 itibari ile Güncellenen haber için ilave açıklama aşağıdaki gibidir.
Bizde bu yabancı sevdası olduğu süre kendimizi bulmamız zor yıllarca emek sarf et Gaziantep adını her ilde tanıtım günleri yaparak adını duyurmak için canımı dişimize takarak gece gündüz onca yol kat et birkaç kişi senin emeğini görmezden getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar yazık ki çok yazık pandemi dolaysı ile güya çağırmamışlar.
 
Güya risk imiş yurt dışından onca yabancı çağır, bir Türkiye’den sosyal medya fenomen çağır, risk olmuyor nedense. Türk mutfağına onca emek veren değerli Antepli şef usta var bunlar neden kategoride yok nerde Tacim Yetis, Nerde Battal Yıldırım, Nerde Memik Kocuk, Mahmut Dolmacı !!! 
 
Adamın elinden rekoru almaya kalkıyorlar sahip çıkan yok boş verin beni, adımın kullanılması kullanılmaması çokta önemli değil yani. Antepliyi Antepli güzel tanıtır…
 
Ben Erzurum'u sizin kadar ne kadar tanıtabilirim söyleyin bana? koskoca GASTRONOMİ başkenti Gaziantep’te fiyasko bir organizasyon kim nasıl bunu organizasyon yapıyor anlamış değilim amatörce kendilerinin adını reklamını duyurmak için etiket yapıyorlar.
 
Eminin ki sayın belediye başkanımız in bu konuda bilgisi yoktur olsa buna Müsade etmez Dı adalet en kısa zamanda yerini bulacaktır imama kızıp tövbe bozdurmak icin ellerinden geleni yapıyorlar yaptılar da.
 
Türk mutfağının çok kıymetli değerleri var beni sevsin yada sevmesinler ben onların hakkını yiyemem hepsi birbirinden üstün kişiler Muhittin Kaplan? Mustafa Erol? Sefer Yapıcı? İbrahim Polat? Ahmet Kocabaş? Seyit Çetinkaya? Seyfi Ali Erşahin? Mustafa Nail Özden? Hikmet Özdemir? Ünal Cenan? Veysi Cevahirli? Ahmet Özdemir? Fikret Özdemir? Murat Cheff Özalper? İbrahim büyük? Ersin Yüksek? Mahmut Zorluoğlu? Ercan güclüsoy? 
 
Ve Daha ismini sayamadım onca değerli ustalar şefler var neden niçin çağrılmadılar yazık ki çok yazık gecen organizasyon dada buna benzer hata vardı kendini bir şey sanan üç beş kişi üç maymunu oynasın dursunlar.
 
Lakin benim yolum bu kiminin işine gelir kiminin kine gelmez…
 
Saygılarımla 
Şef Mehmet Kaplan
Uluslararası Gastronomi Federasyon Başkanı 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: Ela abak
    9/17/2020

    Antep mutfaginin essiz lezetlerinin hakkini vere bilecek en onemli ustalarin icinde bulundugu ugef ailesine ve antep ve turkiye mutfagi ve uyeleri icin kosturan pandemide bile tum dernek baskanlarinin evinden korkudan cikmazken onun kosturdugunu gordugunuz halde bu festifale davet etmemenizin adini hainlik kiskanclik ve cekememezlik koyuyorum ve siddetle kiniyorum ugef ailesi olarak degerli baskanimiz MEHMET KAPLANin yanindayiz ve sizi ugef ailesi olarak kiniyoruz

  • Yorumlayan: Metin kurçak
    9/17/2020

    Türkiyenin en güzide S.T.K olan UGEF,GAZİANTEP ve türkiyede söz sahibi ,bir birinden değerli ustaların ve Dünya klasmanındaki Cheflerin emekleriyle bir araya gelmiş,ve hedefinde emin adımlarla ilerleyen bir oluşumun,Gaziantepteki festival etkinliğine davet edilmemiş olmasını,Hangi makam ,mevki farketmez,bu olumsuz kararıGaziantepli bir usta olarak esefle kınıyorum,,,,METİN KURÇAK(UGEF)GÜNEYDOGĞU ANADOLU BÖLGE BAŞKANI,,,,,

  • Yorumlayan: Aynur Sığa
    9/17/2020

    Üzülerek belirtmek istiyorum ama benim üzüntüm ne yazikki bize yapılan bu haksızlığı ne telafi eder nede unutturur her zaman destekcisiyim ugefin Mehmet kaplan başkanımin kuruluşundan beri birebir herşeye sahitim nasıl özveri ile çalıştığının başkanımin memleket sevdalısı başkanım hâlâ hayretler içerisinde yim oki gece gündüz demeden çalıştı her festival Gaziantep içindi böyle bir davranışı hiç kimse bu şekilde çalışan hiç kimse haketmiyor kınıyorum

  • Yorumlayan: Selamettin kurt
    9/16/2020

    Bir Antep Gaziantep sevdalısı bir gastronomi tutkunu olan UGEF yönetimi başkanı sayın Mehmet kaplan ı bu sempozyuma davet etmeyip ve Türkiye'nin ve Gaziantep in adını duyuran duayen emektar gastronomi tutkunu olan duayen ustaları davet etmeyin yapılan çok ayıp hemen istifa etmeli bunun sorumlusu ama etmez pandeminin ardına sığınır antebi Antepli bilir azizim

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler