Osmanlı Yemekleri Projesi Başarı İle Tamamlanmıştır...

Osmanlı Yemekleri Projesi Başarı İle Tamamlanmıştır...

Eskişehir aşçılar derneği olarak öğrenmenin yaşı yoktur düsturuyla, Türkiye cumhuriyeti eğitim ve öğretim müfredatının uygulandığı Mutfak Sanatla..

Osmanlı Yemekleri Projesi Başarı İle Tamamlanmıştır...
 
Bizler Türkiye aşçılar federasyonuna bağlı Eskişehir aşçılar derneği Şehrin Yiyecek ve içecek Gastronomi ve Turizm alanında çalışan değerli üyeleri ve müesseselerde ki Profesyonel Türk Mutfağı Şeflerimizin katılımıyla gerçekleşen; 
 
Osmanlı yemekleri projesini bitirmenin haklı gururunu yaşarken, anti parantez içerisinde (Bu projeyi etkisizleştirmek göbeğini kaşıyarak mana bulmak isteyen bir takım güruhun olduğu duyumları bize kadar gelmektedir.)
 
Osmanlı Yemekleri Projesi Başarı İle Tamamlanmıştır.
Biz Eskişehir aşçılar derneği olarak öğrenmenin yaşı yoktur düsturuyla, Türkiye cumhuriyeti eğitim ve öğretim müfredatının uygulandığı Mutfak Sanatları Türkiyede ender olan bir projenin içerisinde olarak başarılı bir çalışmaya imza atmış bulunuyoruz.
 
Osmanlı Yemekleri Projesi Başarı İle Tamamlanmıştır.
Bize Aşçılık Mesleği Hakkında bu imkanı veren başta Anadolu üniversitesi rektörü olmak üzere turizim fakültesi ve meslek yüksek okulu öğretim görevlileri hocalarımıza teşekkürü bir borç biliriz.
 
Şef Kemal Kaya
Eskişehir Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler