Şef Aşçılar Derneğinden Aşçılık Camiasına Açıklama

Şef Aşçılar Derneğinden Aşçılık Camiasına Açıklama

Şef aşçılar derneği dağılmadı emin adımlarla yoluna devam ediyor!! Benim il dışına çıkmam derneği bıraktığım adına gelmez derneğin dağılmasına yol...

Şef Aşçılar Derneğinden Aşçılık Camiasına Önemli Açıklama
 
İyi akşamlar sevgili meslektaşlarım burada yazmak zorunda bıraktınız beni...
 
Şef aşçılar derneği dağılmadı emin adımlarla yoluna devam ediyor!! Benim il dışına çıkmam derneği bıraktığım adına gelmez! Derneğin dağılmasına yol açmaz !!! Bazı kendini bilmezlerin saçma sapan haberidir itibar etmeyin.
 
Gelelim ikinci konuya benim emek verip gidip görüştüğüm belediyelerden uzak durun...
örnek verecek olursam İnegöl belediyesinden uzak durun... Ben bir yıl emek verdim emeğimin karşılığında festival yaptım.
 
Benden Önce Neredeydiniz? İnegöl Köftesini Bilmiyordunuz Şimdi İnegöl Kıymete'mi bindi.
 
Pandemi’ den dolayı bu sene faaliyetlerimizi durdurduk, 2021 yılında kaldığımız yerden devam edeceğiz.
 
Gelelim üçüncü konuya üyeye ihtiyacınız varsa benimle irtibat kurun üyelerimi ayartmaya çalışmak hiç yakışık almıyor, benden isteyin.
 
Gelelim Dördüncü Konuya;
Güzel Kurumsal Bir Şirketin Başındayım Dim Dik Ayaktayım İsimin Başındayım.
 
Derneğimizin başındayım düşmansanız namuslu düşman olun dostsanız adam gibi dost olun…
 
Dernek büyüklerimin aydınlattığı yolda ilerlemeye devam edeceğim dosta dost düşmana düşman olacağım. Çok yakında yeni genel merkezimiz ‘de yeni şehrimizde camiamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.
 
Şef Aşçılar Derneği Olarak Dağılmadık Dimdik Ayaktayız… 
Bundan sonra hukuk büromuz üyelerimize üyelik teklifinde bulunanların iş birliği için olduğumuz kurumlarla irtibat kuranlar hakkında gerekli hukuki işlemleri yapmaya yetkilidir. Bundan sonra benim ithamlarımda o şahıslara karşı ağır olacaktır.
 
Bize yakın olan Aşçı dernek federasyonları desteklemeye yanlarında olmaya devam edeceğiz.
 
Türkiye Aşçılık Camiasına Saygılarımla ...
Şef Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
Şef avni Sap


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler