Aşçının Pozitif Çıkması Fabrikayı Kapattı…

Aşçının Pozitif Çıkması Fabrikayı Kapattı…

Pandemi süreci ile birlikte tüm Türkiye’de siki denetimlerin sonucunda 400 kişinin çalıştığı fabrikada aşçı pozitif cıktı. Türk Aşçı Haberleri Olarak edin...

Aşçının Pozitif Çıkması Fabrikayı Kapattı…
 
Pandemi süreci ile birlikte tüm Türkiye’de siki denetimlerin sonucunda 400 kişinin çalıştığı fabrikada aşçı pozitif çıktı.
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak edindiğimiz bilgiye göre;
Çaycuma'da bulunan fabrikada bir işçinin coronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu fabrika geçici olarak kapatıldı.
 
Aşçının korona testi pozitif çıktı fabrikada kapandı.
Koronavirüs pandemisi sürecinde de büyük  titizilikle davreanan OSB bölgesine bulunan Gersan Aş adlı şirkette çalışan bir işçinin korona testi pozitif çıktı. Test pozitif çıkınca tedbir alındı ve bu tedbir kapsamında fabrika geçici olarak kapatıldı.
 
Türkiyede Aşçılık mesleğinde nadir rastlanan olay sonucunda Fabrikada çalışmakta olan 400 işçi 14 günlük izne çıkarıldı. 
 
Mesleki Aşçılık eğitimlerinde son derece dikkat edilen hijyen eğitimlerinin ne kadar önemli olduğu da böyle bir konu ile gündüzüne çıkmış oldu. 
 
Fabrikada çalışan bir işçi, konu ile ilgili, "Fabrika bu zamana kadar pandemi sürecinde en iyi korunan yerdi. Sürekli dezenfekte yapılıyordu. Bir aşçıya eşinden dolayı bulaştığı için testi pozitif çıkınca hemen tedbir amaçlı bizlere izin verildi. Bayram sonrası tekrar işimizin başında olacağız"  ifadelerini kullandı. 
 
İlçedeki Vaka Sayısı
Çaycuma 'da vaka sayısının 83 'e yükseldiği açıklandı. Çaycuma Kaymakamı Muharrem Coşgun konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada fabrikada bir sorun olmadığını , bu kararın tedbir amaçlı alındığını söyledi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler