Türk Mutfağı Şeflerinden Örnek Davranış...

Türk Mutfağı Şeflerinden Örnek Davranış...

İmkânları dahilinde bir Türk sefine yakışır bir şekilde hassasiyetlerini dile getiren şeflerimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik...

Türk Mutfağı Şeflerinden Örnek Davranış...
 
Türk mutfağı şefleri sosyal sorumluluk ve 15 Temmuz şehitlerine olan saygılarını kendilerine has dekor sergisi ile ortaya koydular. Örnek Türk şefleri Manavgat’ta bulunan 5 yıldızlı otelin mutfak çalışanları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle özel karpuz dekorları sergisi hazırladı.
 
İmkânları dahilinde bir Türk sefine yakışır bir şekilde hassasiyetlerini dile getiren şeflerimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü farklı bir çalışmaya imza attı. Turizm emekçileri ve Mutfak çalışanları otel misafirlerine de sürpriz yasattı.
 
Akşam yemeğine gelen misafirleri için karpuzların üzerine Türk bayrağı, Ömer Halisdemir, gül ve çiçek desenleri yaptı. Türk mutfağını yabancı misafirlerimize en iyi şekilde tanıttıklarını belirten şeflerimizden;
 
Şef Aytekin Çakmak, şef Hasan Akmaz, şef Uğur Çelik, şef Oğuz Yalçınlı, şef Murat Yılmaz, şef Eray Erkoç tarafından hazırlanan çalışmada karpuzlara oyularak yapılan resimler, akşam yemeğinde otelde bulunan turistlere sergilenecek.
 
Türk aşçı haberleri olarak;
Türk mutfak kültürünü ve Türk mutfağını uluslararası alanda imkânları dahiline dünyaya tanıtan, tanıtmaya çalışan Türk mutfağı Şeflerimizden bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler