Kabil Ustamız Koronavirüs'ten Hayatını Kaybetti...

Kabil Ustamız Koronavirüs'ten Hayatını Kaybetti...

46 yaşındaki Kabil Başer bugün sabah saatlerinde Koronavirüs (Covid-19) hastalığı ile hayatını kaybetti. Başer'in cenazesi Çankırı'nın "orta" ilçesine...

Kabil Ustamız Koronavirüs'ten Hayatını Kaybetti...
Kızılay'da Baş Aşçı Kabil Ustamız Koronavirüs'ten Hayatını Kaybetti...
 
Koronavirüs salgını neden ile Türkiye Düzce’de hastalığa yakalanan Türk Kızılay Batı Karadeniz Afet Yönetim Merkezi Müdürlüğü’nde Baş Aşçı olarak çalışan 46 yaşındaki Kabil Başar hayatını kaybetti.
 
Türk Kızılay Batı Karadeniz Afet Yönetim Merkezi Müdürlüğü personellerinden Kabil Başer, 1 hafta önce yapılan test sonucu Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. 
 
2 gün önce taburcu edilmesi beklenirken, kronik rahatsızlıkları nedeni ile aniden yoğun bakıma alındı.
 
46 yaşındaki Kabil Başer bugün sabah saatlerinde Koronavirüs (Covid-19) hastalığı ile hayatını kaybetti. Başer'in cenazesi Çankırı'nın orta ilçesine defin edilmek üzere yola çıkartılırken, yakın çevresi Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından izole altına alındı.
 
Elazığ Depreminde 30 Gün Baş Aşçı Olarak Çalıştı...
Hayatını Kaybeden Kabil Başer'in Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında bölgeye ilk giden ekiplerden birisi olduğu öğrenildi. 30 gün boyunca 'Halk aç' diyerek dinlenmeden 7/24 baş aşçı olarak çalışma sürdürmüştü.
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak;
Kabil Ustamızın ölümüne Derin Üzüntülerimizi Belirterek, Merhuma Allahtan Rahmet, Camiamıza, Meslektaşımızın Ailesine Ve Sevdiklerine Baş Sağlığı Dileriz...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: Hatalı yazım var
    4/6/2020

    Çankırı'nın orta ilçesi olacak. Ortanca değil. Lütfen haberi düzeltiniz

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler