Yücel'den Fatma Şahin'e Ziyaret...

Yücel'den Fatma Şahin'e Ziyaret...

Gastronomi Çalışma Turu kapsamında gittiği Gaziantep’te Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ’i de ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yücel, Şahin’e mutfak mirasını tanıtımında...

Yücel'den Fatma Şahin'e Ziyaret...
TAH - Sadi GÜR
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gastronomi Çalışma Turu kapsamında gittiği Gaziantep’te Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i de ziyaret etti.
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Gastronomi Çalışma Turu kapsamında gittiği Gaziantep’te Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ’i de ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yücel, Şahin’e Alanya’ya özgü mutfak mirasını tanıtımında yer alan başta Avokado olmak üzere tropikal meyveler ve sembolik  hediyelerinden takdim etti. 
 
Yücel, Alanya  “Şehrimizde başlayıp Gaziantep'te devam eden Gastronomi Çalışma Turu kapsamında, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’i ziyaret ettik. Kendisine misafirperverliği için sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.  
 
Başkan Yücel’e ziyarette eşi Yıldız Yücel ve Çevre koruma ve kontrol Müdürü sevda Çapa erdoğmuş  Özel kalem Müdürü Zeynep Octen mutfak mirası koordinatörü Zeynep kiriş eşlik etti.
 
Alanya'nın geleneksel mutfak mirası- Mavi Yeşil Akdeniz
 
Türk aşçı haberleri gastronomi danışmanlığı ve tasiyeleri hakkında sponsor tavsiye linkleri:
 

Uluslararası standartlarda en iyi restoran menüleri nasıl yapılır? Şehrin En iyi restoranların örnek menülerini yapabilmek için nelere dikkat edilir?

Uluslararası Standartlara Sahip Otel Yada Restoranlarda Nasıl Menüler Bulunmalıdır? 
Hangi Aktivite & Banquet Menülerini Kullanmalısınız
İyi Bir Restoranda Hangi Seçenekli Menüler Bulunmalıdır?
Restoranımda Düğün Menüleri Olmalımıdır?
Yeni Restoranıma En Uygun Menü Çeşitleri Nelerdir?
Açacağım Yeni Restoranda Menü Planlaması Yapmalımıyım??
Restoranımda Menü Analizi Nasıl Yapılır?

En İyi Menü Yönetimi Nasıl Yapmalımıyım?

Sorularınızın cevabını burada bulamazsınız ama nasıl yapılacağına dair hizmet alabilirsiniz...

Mesela iyi bir restoran menüsü kaç bölümden oluşur?

Vip bir restoran yemek menüsünde hangi işaretlere dikkat edilmelidir

Yemek menüsüne hangi işaretler neye göre konmalıdır

Daha fazlası için ilgili departman ile bağlantıya geçebilirsiniz.

 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler