Danang Uluslararası Yiyecek Festivali'nde Türk Mutfağı Rüzgarı Esti...

Danang Uluslararası Yiyecek Festivali'nde Türk Mutfağı Rüzgarı Esti...

Sezgin'in Türk mutfağının ve bölgemizin eşsiz lezzetlerini sunduğu ve pratik bilgiler..

Danang Uluslararası Yiyecek Festivali'nde Türk Mutfağı Rüzgarı Esti...
ADÜ'lü öğretim üyesi başarıya doymuyor;
Adnan Menderes Üniversitesi Davutlar Meslek Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, mutfak kültürü adına yapmış olduğu yurt içi ve yurt dışı çalışmalar ile önemli başarılara imza atıyor.
 
Danang Uluslararası Yiyecek Festivali'nde Türk Mutfağı rüzgarı esti
Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, 2-6 Haziran 2019 tarihleri arasında Vietnam'ın Danang şehrinde bu yıl ilki düzenlenen Danang Uluslararası Yiyecek Festivali'nde bulunarak ülkemizi ve ADÜ'yü başarı ile temsil etti.
 
ŞEFLERİN ÖZEL YEMEK TARİFLERİDünya Şefler Birliği (WACS) tarafından organize edilen festivalde, ABD, Hindistan, Singapur, İsveç, Almanya, Avustralya, Meksika, Malezya, Yunanistan, Lübnan, Çin ve Sri Lanka ile beraber 13 farklı ülke mutfağının seçkin yemekleri sunuldu.
 
Sezgin'in Türk mutfağının ve bölgemizin eşsiz lezzetlerini sunduğu ve pratik bilgiler aktardığı festivalde kendisine Davutlar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Program Koordinatörü Öğr. Gör. Ahu Sezgin eşlik etti.
 
"Medal of Merit" Madalya Ödülü
Dr. Öğr. Üyesi Emrah Köksal Sezgin, dünyanın seçkin gastronomi örgütlerinden Dünya Gastronomi Enstitüsü yönetim ve icra kurulları kararları ile "The Medal of Merit" madalya ödülüne layık görüldü.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler