“Taşpakon” İnsani Yardım Kurulu Afrin‘de…

“Taşpakon” İnsani Yardım Kurulu Afrin‘de…

Taşpakon insani yardım kurulu başkanı fatih demir açıklama sında: Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu çalışmalar..

“Taşpakon” İnsani Yardım Kurulu Afrin‘de…
 
"Taşpakon insani yardım kurulu başkanı" Şef fatih demir Türk aşçı haberlerine yapmış olduğu açıklamada; 
Taşpakon insani Yardım kurulu Suriye’nin Afrin bölgesinde iftarlar vermeye devam ediyor. Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu “Taşpakon” Uşak aşçılar ve pastacılar derneği ile birlikte yaklaşık bir haftadan bu yana Türkmen aşiretlerine, tugaylardaki askerlerimize gönüllü aşçılarımız ile birlikte “iftar programları” verdiklerini belirttiler.
 
“Taşpakon” İnsani Yardım Kurulu Afrin‘de…Afrin bölgesinin “Baye” köyünde de 1000 kişilik iftar veren Şef fatih demir önderliğindeki Taşpakon insani Yardım kurulu önümüzdeki günlerde de yine Suriye’deki kardeşlerimize farklı bölgelerde iftar vermeye devam edeceklerini belirtti.
 
Taşpakon insani yardım kurulu bu tür çalışmaların bir insanlık görevi olduğunu belirterek, ramazan ayı boyunca ilgili bölgelerde gönüllü aşçılarının ve yeterli erzaklarının olduğunu belirterek ihtiyacı olanlara kurum olarak Suriye de hizmet vermekten onur ve gurur duyduklarını söyledi.
 
Uşak aşçılar ve pastacılar derneği başkanı Şef fatih demir Afrin’in belirli yerlerinde bırakmış oldukları gönüllü aşçılarının ramazan bitene kadar Taşpakon insani yardım kurulunun belirlemiş oldukları çalışmalarını devam ettireceklerini söyledi.
 
 
Taşpakon insani yardım kurulu başkanı fatih demir açıklamasında:
Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu çalışmalarındaki sorumluluğun Sadece aşçılar, pastacılar ve mesleki camiamız ile değil “Taşpakon insani yardım kurulu” ile de savaş bölgelerinde hem askerimiz hem bölge halkındaki ihtiyacı olanlara özellikle Türkmen bölgelerinde kardeşlerimize de hizmet verdiklerini ve her alanda insanlık namına hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.
 
Taşpakon insani yardım kurulu başkanı Şef Fatih Demirin camiamıza bir duyurusunu da sizlere iletmek istiyoruz;
 
“Taşpakon” İnsani Yardım Kurulu Afrin‘de…
Türk devletinin koruması altında ve içişleri bakanlığının ’da bilgisi dahilinde resmi olarak İlgili bölgelerde gönüllü olarak görev yapmak isteyen aşçı arkadaşlarımız iş yerlerinden 5 gün izin alabildikleri takdirde “Uşak aşçılar ve pastacılar derneği” ne başvurabileceklerini söyledi.
 
 
Biz de Türk aşçı haberleri olarak hem Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu “Taşpakon”a hem de Taşpakon insani yardım kurulu başkanı Şef fatih Demir’e bizleri onurlandıran ve camiamızdaki diğer ilgili kurumlara da örnek olacak bu çalışmalarından dolayı teşekkür eder başarılar dileriz.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler