Şef Ahmet Karaman; Gelece ğin Yiyeceklerini Konuşuldu

Şef Ahmet Karaman; Gelece ğin Yiyeceklerini Konuşuldu

Şeflerin geleceğin yiyeceklerini konuştuğu panellerimizden, Chocolate Cup 2019’a kadar bir çok aktivite vardı.

Şef Ahmet Karaman; Geleceğin Yiyeceklerini Konuşuldu
Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu tarafından 28 Nisan’da gerçekleştirilen İstanbul Aşçılık Festivali (istcook Fest 2019), 3. yılında gastronomi sektörünün önde gelen isimlerinin katılımıyla Mall of İstanbul’da düzenlendi.
istcook Fest 2019’da, katılımcı firmaların sunumları, interaktif gösteriler, çikolata müsabakaları ve ünlü şeflerin katılımıyla düzenlenen paneller yer aldı. Avrasya Aşçılar Derneği’nin 13. kuruluş yılının da kutlandığı festivalde, ulusal ve uluslararası şefler, aşçılar, tedarikçiler, aşçılık öğrencileri, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleri, gurmeler, meslek yazarları, akademisyenler, eğitimciler ve blogerlar bir araya geldi.
AŞÇILIK MESLEĞİ HAKKINDAEtkinlik, gastronomi sektörünün önde gelen paydaşlarının kurduğu stand ve sokak lezzetleri fuaye alanının yanı sıra gastronomi öğrencilerinin heyecan verici yarışmalarına da sahne oldu. Chocolate Cup 2019 müsabakalarında, genç gastronomi öğrencileri Pralin ve Restoran Tatlı Tabağı kategorilerinde mücadele etti.

Sponsorluk ve destek sağlayan, Bonservis Gıda, Öztiryakiler ve Antakya Bakkalı, firma yetkililerine teşekkür plaketlerinin takdim edilmesiyle start verilen etkinlik, şeflerin katılımı ile düzenlenen panellerle devam etti. Aralarında Şef Mehmet Gök, Şef Vedat Başaran, Şef Zeki Kara, Şef Zeki Açıköz, Şef Şenol Özbay, Şef Mehmet Siriş, Şef Fikret Özdemir, Şef Ali Elikaya, Şef Güner Şen, Şef Aydın Demir, Şef Erkan Yeşil gibi profesyonel şeflerin yer aldığı panelistler, “Geleceğin Yiyecekleri” temasını tartıştı.

 

Katılımcı firmaların renkli standları ve çok özel tadım etkinliklerinin damga vurduğu istcook Fest 2019’un ardından görüşlerini paylaşan AGAFED Başkanı Şef Ahmet Karaman: “Bu yıl AVADER’in 13. yılını ve kurulduğumuz günden beri hayalimiz olan istcook Fest’in de 3. yılını kutladık. Çok yoğun bir katılımla gerçekleştirdik festivali. Bu güzel Pazar gününü Mall of İstanbul’a gelerek burada değerlendiren herkese çok teşekkür ediyorum. 
 
AŞÇI DERNEK FEDERASYONBu sene yine çok renkli ve eğitici bir festival oldu. Şeflerin geleceğin yiyeceklerini konuştuğu panellerimizden, Chocolate Cup 2019’a kadar bir çok aktivite vardı. Bizde adettir, bir şeyi gelenek haline getirmek, 3’ten sonra olur. 
Biz de 3. kez düzenlediğimiz bu festivalden alnımızın akıyla çıktık ve bu nedenle çok mutluyuz, gururluyuz. Tüm Türkiye’ye ait bir festival haline geldi istcook Fest. Herkesin de bu saatten sonra bu festivale sahip çıkmasını öneririm. 110 kişilik bir ekip, sevdiği ve gönül verdiği işi yaparak gerçekleştirdi. Hepsinin emeklerine sağlık diyorum ve katılan herkese de teşekkür ediyorum, ayaklarına sağlık.“


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: Miraç Zengin
    5/3/2019

    yarışmayı canlı izleme fırsatım olmadı ordan buradan sadece 1-2 bilgi bulabilmiştim bu site sayesinde çok daha fazla bilgim oldu haberi yayınlayan kişiye teşekkürler

  • Yorumlayan: osman kaya
    5/2/2019

    Simdi sizin haberlerinizi gorunce, meslegimize olan katkilariniz ile asci haberin ne kadar basiretsiz olgunu gorduk. sadece show. tesekkur ederiz...

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler