Aydın’da Turizm Sektörüne Kadın Eli Değdi

Aydın’da Turizm Sektörüne Kadın Eli Değdi

Kadınların estetik duygusunun erkeklere göre çok daha ileri seviyede olduğunu belirten İşadamı Tikbaş...

Aydın’da Turizm Sektörüne Kadın Eli Değdi
Aydın’da yaşları 25 ile 35 arasında değişen 3 kadın fikirlerini birleştirip turizme bambaşka bir boyut kazandırdı. Kadınlara güvenerek 20 milyon liralık yatırımı tamamen kadınların gözü ve estetik duygularından yararlanarak tesis kuran İşadamı Abdurrahim Tikbaş Aydın’a yepyeni bir eser kazandırdıklarını hedeflerinin ise turizmi Aydın’da 4 mevsime yaymak olduğunu söyledi.
 
Aydın'da yıllarca gıda ve turizm sektöründe faaliyet gösteren İşadamı Abdurrahim Tikbaş, kadınların estetik duygusuna güvenerek 20 milyon TL'lik bir yatırımla tamamen kadınların gözüyle yaptırdı. İki ay sonra açılması planlanan otel ve turizm tesisleri görenlerden tam not alarak Efeler'e ilk defa 5 yıldız derecesinde tesis kazandırılmış oldu. İşadamı Abdurrahim Tikbaş ile ekip olan Otel Müdürü Selma İçdağ, İç Mimar Duygu Damla Özkan ve Halkla İlişkiler Müdürü Neslihan Aydın'ın çalışmaları ile tesis son aşamaya geldi.
 
Kadınların estetik duygusunun erkeklere göre çok daha ileri seviyede olduğunu belirten İşadamı Tikbaş, "Bundan 20 yıl önce Aydın'da düğün ve çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilebileceği salona ihtiyaç vardı. Girişimci olarak bu eksiği gidermek üzere yatırım yaptık. Şimdi de Efeler'de ciddi bir konaklama ve turizm tesis ihtiyaç var. Bu konuda yatırım yapmaya karar verdik. Bu tür yatırımlarda hizmetin kalitesi kadar hizmet verilen alanın estetiği çok önemli olduğu için işin sadece ekonomik kısmını biz diğer kısımlarını tamamen ekibimizdeki hanımlar üstlendi. Otel Müdürü Selma İçdağ, İç Mimar Duygu Damla Özkan ve Halkla İlişkiler Müdürü Neslihan Aydın ile işe başladık. Herkesin beğendiği bir eser ortaya çıktı. İnşallah bu tesisi iki ay içinde hizmete açacağız" dedi.
 
Kuşadası, Didim, Selçuk Efes, Karacasu Afrodisyas ve Pamukkale ve Muğla'daki turiztik tesislerinin arasında yer alan Efeler-Denizli yolu üzerindeki Aymira Tesisleri bir otelin yanında kültür merkezi olarak da hizmet verecek. Bir kompleks halinde düşünülen tesisin Efeler'de bir ilk olacağını belirten Otel Müdürü Selma İçdağ, "Tesisimizi, Aydın - Denizli karayolu 3. Km'de Meryem Ana, Millet, Pirene, Didim, Afrodisyas, Hierapolis, Nysa ve Tralleis gibi antik kentlerine yakın merkezi bir yerde kurduk.
 
Turizmin yanında iş dünyasına da hitap eden tesisimiz Aydın şehir merkezine 3 km, otogara 6 km, Adnan Menderes Havalimanı'na 90 km, Astim OSB'ye 100 metre, THY Uçuş Eğitim Okuluna 1 km, tarihi turistik yörelerimiz olan Efes ve Meryem Ana'ya 45 km, Kuşadası'na 55 km, Pamukkale'ye 145 km, İzmir'e 100 km, Marmaris'e 155 km mesafede bulunuyor. Tatil, kongre ve toplantı turizmi için hizmet vermek üzere kurulmuş konforlu tesisler grubu olarak tasarladık. Yapı tamamen hanımların gözü ve estetik duygusu ile yapıldığı için herkesin beğenisini kazanıyor" dedi.
 
"100 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK"
Tesislerde 4 adet suit, 2 adet bedensel engelli, 78 adet deluxe olmak üzere toplam 84 oda ve 168 yatak kapasitesi bulunduğunu ve 100 kişinin istihdam edileceğini belirten Halkla İlişkiler Müdürü Neslihan Aydın, "Otelimizde 1.000 kişi kapasiteli açık alan (havuzbaşı), 500 kişi kapasiteli Balo Salonu, 200 kişi kapasiteli kapalı salonu, 80 kişi kapasiteli kapalı salonu, 40 kişi kapasiteli kapalı salonumuz ile kusursuz bir ev sahipliği yapabileceğiniz salonlarımız mevcut.
 
Türk hamamından buhar odası masaj odalarına kadar her türlü ayrıntının düşünüldüğü tesislerimizde açık ve kapalı yüzme havuzlarımız da mevcut. Aydın'da sadece kadınların gözü ve düşüncesi ile yapılan ve şimdilik kimsenin fark etmediği bu güzellik keşfedilmeyi bekliyor" diyerek hanımlara güvenip böylesine bir yatırımı gerçekleştiren işadamı Abdurrahim Tikbaş'a teşekkür etti.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler