Mutfak Mirası ile Mutluluk Pişirdiler

Mutfak Mirası ile Mutluluk Pişirdiler

Şef Nur Macit tarafından gün boyu devam eden etkinlikte; Kinoalı krep börek, pavlova, kremalı börek, çağla tarator...

Mutfak Mirası ile Mutluluk Pişirdiler
Alanya Belediyesi’nin öncülüğünde başlatılan Mutfak Mirası Projesi, Lineadecor firması ile işbirliği yaparak “Mutlu Pasta Atölyesi” projesini hayata geçirdi
 
Gastronomi sektöründe önemli bir işbirliği yaparak bir araya gelen Alanya Belediyesi ve Lineadecor firması yeni bir proje ile gündemde yerini aldı. Alanya da Lineadecor firmasının mutfağında renkli bir etkinlik için bir araya gelen kursiyerler ile Mutlu Pasta Atölyesi’nin ikinci workshopu tamamlandı. 
 
OSMANLI SARAY MUTFAĞIAlanya Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından Lineadecor Alanya Şubesi işbirliği ile düzenlenen ikinci workshopda birbirinden lezzetli pastalar kursiyerlere öğretildi.
 
Mutfakta Mutluluk Pişirdiler
 Şef Nur Macit tarafından gün boyu devam eden etkinlikte; Kinoalı krep börek, pavlova, kremalı börek, çağla tarator ve dört renk salatası gibi daha pek çok lezzet katılım gösteren kursiyerlere hikâyeleriyle birlikte hazırlanıp paylaşıldı. 
 
Kursun tamamlanmasının arkasından katılımcılara etkinlik katılım belgeleri Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Sevda Erdoğmuş, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Lineadecor Alanya Mağaza Müdürü Gülşah Ünal ve Alanya Belediyesi Meclis üyesi Emine Çalış tarafından verildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler