Glutensiz Şef’ten Tarif Aldılar

şef Süleyman engin çölyaklılara yardıma devam ediyor. Glütensiz tarifleri ile tanınan ve her fırsatta...

Glutensiz Şef’ten Tarif Aldılar
Uzun zamandır Türkiye’de ciddi anlamda çölyak ve Gluten üzerine araştırmalar yapan ve colyaklıların en yakin dostu haline gelen şef Süleyman engin çölyaklılara yardıma devam ediyor. Glütensiz tarifleri ile tanınan ve her fırsatta essiz tarifleri ile çölyaklıları aydınlatan şef Süleyman engin çalışmalarına yeni başarılar ekliyor.
 
Çorum Çölyak Derneği tarafından, ‘Haydi Gel Sen De Tarifini Al’ etkinliği düzenlendi.
‘Glutensiz Üret Sağlıklı Tüket’ projenin ‘Glutensiz Tarifini Al’ faaliyeti kapsamında düzenlenene etkinliğe Dernek Başkanı Hacer Kesici ile dernek üyeleri ve çok sayıda glutensiz beslenmeye ilgi gösteren vatandaş katıldı.
 
 
Etkinliğe katılan Glutensiz Şef Süleyman Engin çok özel tariflerini paylaştı ve soruları cevaplandırdı. Yaklaşık 2 saat süren ve çok verimli geçen toplantı glutensiz kokteyl ile sonlandı.
 
Etkinlik sonunda Çorum Çölyak Derneği yönetimi, konusunda uzman olan Glutensiz Şef Süleyman Engin’i Çorum’a getirip, kurulan glutensiz mutfakta eğitim verilmesini sağlayan, projeye destek olan başta AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan olmak üzere, tüm siyasilere, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü yöneticilerine ve İl Dernekler Müdürü Mustafa Bayrak’a teşekkür ettiler.
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler