Mado Taşpakon'un Resmi Sponsoru Oldu

Mado Taşpakon'un Resmi Sponsoru Oldu

Türkiye'de 400 üzeri ve Dünya'da 26 ülkede şubesi bulunan alanının lider kuruluşu MADO Konfederasyonumuza resmi sponsor olmuştur. Ülkemizde aşçılık ve pastacılık sanatına...

Mado Taşpakon'un Resmi Sponsoru Oldu
Türkiye'de 400 üzeri ve Dünya'da 26 ülkede şubesi bulunan alanının lider kuruluşu MADO, Konfederasyonumuza resmi sponsor olmuştur. Ülkemizde aşçılık ve pastacılık sanatına vermiş oldukları destek ile mesleki camiamızın arkasında durmaları vesilesiyle Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Mehmet Kanbur başta olmak üzere tüm MADO ailesini teşekkür eder, her iki taraf içinde hayırlara vesile olmasını dileriz.
 
Taşpakon Hakkında
Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON) Türkiye’de aşçılık ve pastacılık sanatının, aşçısının ve pastacısının, gelişmesine katkı sağlamak, ülke mutfağımıza ve yöresel mutfaklarımıza ait değerleri günümüz yaşam standartlarına uygun bir hale getirip koruma altına almak, bu konuda farkındalık oluşturup tüketiminin artmasına katkı sağlamak.
 
OSMANLI VE TÜRK TATLILARIülkemizdeki aşçılar ve pastacılar arasında mesleki ve sosyal dayanışmayı artırmak, hizmet konuları doğrultusunda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlarla işbiriliği yapmak ve destek olmak amacı ile 3 bölgesel federasyon (Marmara Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu, Karadeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu, Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu) ve 17 dernek ile kurulmuştur. Halen 7 bölgesel federasyon, 63 vilayette 63 dernek ile faaliyetlerine devam etmektedir. Konfederasyonun öncesi 2013 yılı başında kurulmuş olan Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu – AŞPAFED’dir.
 
Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu aynı zamanda sağlıklı beslenme, organik tarım, hijyen, gıda güvenliği ve helal gıda gibi konularda çalışan sivil toplum örgütleri ve insan sağlığına direk risk oluşturan genetiği değiştirilmiş gıdaların kullanmasına karşı çıkan platformlar ile işbirliği içinde bulunmakta ve bu konular ile ilgili çalışmalara devamlı olarak iştirak edip destek vermektedir.
 
Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu asıl konusu olan mesleki etkinlikler dışında ülkesine ve vatanına hizmet noktasında birçok sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktadır. Ülkesini temsilen uluslararası oluşumlara liderlik etmekte ve bağlı bulunduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni global madana layığıyla temsil etmektedir.
 
Aşçılarımız ve Pastacılarımız dünya platformlarında pratik beceri yanında; bildiği yabancı diller, yöneticilik vasıfları, beslenme ve gıda teknolojisi ile ilgili teorik bilgiler ve sosyal yaşam gibi konularda da kendini ve ülkemizi temsil edecek özelliklere sahip olmalıdır.
 
Bu ancak teorik ve pratik bilgileri gerçeğe uygun harmanlayarak doğru bir eğitim programı uygulayan kurum ve kuruluşlarda eğitim almış aşçıların ve pastacıların çoğalması ile mümkün olacaktır.
 
OSMANLI SARAY MUTFAĞIBu nedenle Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu’nun en önemli amaçlarından birisi de aşçılık ve pastacılık eğitimi veren kurum ve kuruluşlar ile iş birliği içinde olmak, karşılıksız desteklemek ve bu kurum ve kuruluşların sayısının ve kalitesinin arttırılması için gerekli atılımlarda bulunmaktır.
 
Yenilikçi ve atılımcı bir düşünce ile Aşçılık ve Pastacılık Sanatı’na hizmet etmek için gönülden ve karşılıksız çalışan aşçıların ve pastacıların birbirleri ile buluştuğu Türkiye’nin ve Dünya’nın konusunda en büyük mesleki STK’sı ve tek Konfederasyonu TAŞPAKON koyduğu hedeflerde ve amaçlarda sapmadan ve yılmadan çalışmaya devam etmektedir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: osman kaya
    2/6/2019

    Allah sizi başımızdan eksik etmesin.

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler