Şef İbrahim Selam Şimdi Adalet İstiyor !!!

Türk polisine, Türk savcılarına, Türk hakimlerine, Türk adaleti ne, Cumhurbaşkanına ve Devlet Bahçeliye seslenen ünlü şef...

Şef İbrahim Selam Şimdi Adalet İstiyor !!!
21 yıl önce kaçırılan ve kendinden koparılan evladı için yıllarca ülkenin her yerinde arayışlarına bıkmadan usanmadan devam etti. Esi ve çocukları için 21 yıl bir sonraki gün umutları oldu. Gazetelere, televizyon programlarına çıkarak evladını aradı. Kibrit kutularına, belediye otobüslerine ve gazetelere görsel ilanlar verdi yeni bir umutla. Sonraki günler, aylar ve yıllar için evladını bulabileceğine inandı tüm aile. 
 
Birkaç ay önce İbrahim selam iyi niyetli bir kişinin kayıp çocuğa fikir vererek annesini ve babasını tarif etti ve birleşmelerini sağladı. Aile için ilk baştaki kavuşmalarının mutluluğu kayıp çocuklarını dinleyince birilerinden hesap sorulması gerektiğine inandılar.
 
Bu konuda çocuklarını çalan kişi ve kişiler, evlatlık alanlar, dilendirenler, her türlü resmi evrakı çıkaranlar tespit edildi. Aile söz konusu kişiler hakkında ilgili mercilere başvurarak şikâyette bulundu. 21 yıllık yaşanan acıların elbet hesabi sorulması gerekiyordu.
 
Acılı baba İbrahim selam aradan aylar geçmesine rağmen elle tutulabilecek bir gelişme olmadığını belirterek ilgili adalet mercilerine yeniden başvuralar açık adresi belli kişiler hakkında şikâyetlerini yeniledi.
 
Türk polisine, Türk savcılarına, Türk hakimlerine, Türk adaletine, Cumhurbaşkanına ve Devlet Bahçeliye seslenen ünlü şef İbrahim selam;
 
Maalesef gelişmeler hakkında yine tatmin olmadı. Şimdi cumhurbaşkanına ve devlet bahçeliye seslenen İbrahim selam adalet arayışını bir kez daha yeniledi. Kendisinin ve ailesinin 21 yıllık kelimelerin anlatamayacağı derecede yasadığı acıların hesabının sorulmasını istiyor.
 
Türk aşçı haberleri olarak kendisinin bu isteğini yazılı bir haber olarak gündeme taşımayı ve ilgililere duyurmayı meslektaşımıza olan bir görevimiz olduğuna inanarak ilgili haberi hazırlayarak ilgililerin dikkatine sunarız. Örnek Türk Şefi İbrahim selamın adalet arayışında sonuna kadar yanında olduğumuzu belirterek kendisine ve ailesine evlatları ile birlikte bir ömür hep beraber mutluluklar dileriz.
Not:
Bu haber Türk aşçı haberleri tarafından yazılmış olup ilgili siteye özeldir.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler