Dağa Tırmananları Restoranda Karşılıyor...

Dağa Tırmananları Restoranda Karşılıyor...

Otobüsünü tıpkı bir restoran gibi dizayn eden Altun, uzun yol şoförlerine ve Posof beldesini gezmeye gelen.... Uluslararası Yiyecek Ve İçecek Danışmanlığı...

Dağa Tırmananları Restoranda Karşılıyor...
 
Ardahan'da Ulgar Dağı'nın 2540 rakımlı zirvesinde seyyar restoran kuruldu. Yerli ve yabancı turistlerin ağırlandığı 'gezer' tesiste birçok imkan mevcut.
 
Ardahan’ın Posof İlçesi Ulgar Dağının 2540 rakımlı zirvesinde seyyar restoran yolculara hizmet veriyor.
 
Posoflu esnaf Altan Altun, Türkiye ile Gürcistan arasındaki uluslararası Ulgar Dağı yolunda 2540 rakımda seyyar restoran kurdu. Otobüsünü tıpkı bir restoran gibi dizayn eden Altun, uzun yol şoförlerine ve Posof beldesini gezmeye gelen misafirlere 2540 rakımda misafirlerini ağırlıyor.
 
Altan Altun, “Ulgar Dağından orta Asya’ya transit yolumuz var. Buranın en büyük özelliği soğuk su dediğimiz bir mevkideyiz.
 
Potansiyeli iyi, müşteriler çok memnun...
Buradan geçen araçlar kısa sürede olsa dinlenme ihtiyacı duyuyorlar. Bizde burada bir sokak lezzetleri ile ilgili ihtiyaç gördük, yolun karşı tarafına işletme açtık. Potansiyeli iyi, müşteriler çok memnun. Bu sene Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından izin verilmedi ve bu nedenle işletmemizi açamadık. Bu nedenle gezer bir restoran ile gerek yerli gerekse yabancı müşterilerimizin yiyecek ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.
 
Uluslararası Yiyecek Ve İçecek Danışmanlığı Not:
Yurt İçinde Ve Yurt Dışında İhtiyac Duyan Kişi Ve Kurumlara;
Yiyecek ve içecek alanlarında restoran ve konaklama ve işletmelerine belirtilen konularda Osmanlı ve Türk mutfağı, Osmanlı saray mutfağı, Anadolu mutfağı, Akdeniz mutfağı, menü planlama, konsept belirleme, mesleki eğitim alanlarında uluslararası konumda has aşçıbaşı Ahmet Özdemir olarak;
 
Yiyecek ve içecek danışmanlığımutfak danışmanlığıişletmeci körlüğüYeni Restoran Açarken Nelere Dikkat Etmeliyim?, Kesin Başarı İçin Restoran Danışmanlığı Almalımıyım?, Menü DanışmanlığıRestoran YönetimiGastronomi DanışmanlığıŞehrin En İyi Restoranlarına Nasıl Sahip Olabilirim?, Yeni Restoran Açmak İsteyenlerin En Çok Sorduğu Sorular?, Kalıcı Bir Restoran Sahibi Olabilmek İçin Dikkat !!! konularında mesleki eğitim ve danışmanlık hizmetleri vermekteyim. İlgili projeler için mesleki bilgilerime ihtiyac duyan kişi ve kurumlar Türkiye saati ile sabah 10:00 ila aksam 22:00 saatleri arasında tarafım ile İLETİŞİM bilgilerimden bağlantıya geçebilirler...

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler