Hollywood Yıldızları Yer Sofrasında

Hollywood Yıldızları Yer Sofrasında

ABD'li aktör Dylan Mcdermott ve nişanlısı ünlü aktris Margaret Denise Quigley, Muğla'nın Bodrum ilçesine...

Hollywood Yıldızları Yer Sofrasında
ABD'li aktör Dylan Mcdermott ve nişanlısı ünlü aktris Margaret Denise Quigley, Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi. Bölgeyi gezen ünlü oyuncular, Karaova halısı satın alıp, yer sofrasında yemek yedi.
 
ABD'li aktör Dylan Mcdermott ve nişanlısı ünlü aktris Margaret Denise Quigley, Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi.
Arkadaşlarıyla tatil için Türkiye'yi tercih eden ünlü çift, Pınarlıbelen Mahallesi Etrim mevkisini ziyaret etti. Kültürel değerleriyle bilinen bölgeyi gezen ünlü oyuncular, burada yer sofrasında yemek yedi.
 
ABD'li aktör Dylan Mcdermott ve nişanlısı ünlü aktris Margaret Denise Quigley, tatil için geldikleri
 
Karaova Halısı Satın Aldılar
Mütevazi tavırlarıyla dikkati çeken ikili, daha sonra "Karaova" adıyla bilinen halıların yapımını yakından inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Akşam saatlerine kadar Etrim'de zaman geçiren Mcdermott ve Quigley, daha sonra buradan ayrıldı.
Dylan Mcdermott ve nişanlısı Margaret Denise Quigley'nin "Karaova" halılarından aldığı öğrenildi.
 
Etrim Halıcılık yetkilisi Engin Başol, dünyaca ünlü çift aracılığıyla Hollywood'a, Bodrum'dan selam gönderdiklerini belirtti.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler