Haliliye Çölyak Hastaların Umudu

Haliliye Çölyak Hastaların Umudu

Haliliye Belediyesi, çölyak hastalarına glütensiz ekmek ve kadayıf gibi 10 çeşit temel besin malzemelerinin içinde yer aldığı...

Haliliye Çölyak Hastaların Umudu Olmaya Devam Ediyor..
 
Haliliye Belediyesi, çölyak hastalarına glütensiz ekmek ve kadayıf gibi 10 çeşit temel besin malzemelerinin içinde yer aldığı gıda kolisi desteğinin altıncısı dağıtımı yapıldı.
 
Haliliye Belediyesi 980'i yerli, 150'ini ise Suriyeliye glütensiz ekmek ulaştırılmak üzere harekete geçti. Belediye Çölyak hastaları için fırın çalışmalarını tamamladı fırının birkaç gün içersinde faaliyete geçeceği belirtildi.
 
Haliliye Belediyesi, çölyak hastalarına ihtiyaç duydukları temel besin maddelerinin teminini sağlamak amacıyla başlattığı çalışmalarını, altıncı periyotla devam ettirdi.
 
 
İlçe genelinde bulunan çölyak hastaları için içerisinde 10 çeşit gıda malzemesinin bulunduğu kolilerin dağıtımı için Haliliye Belediyesi Toplantı Salonunda Başkan Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Çölyak Dernek başkanı Hasan Doğan dernek üyeleri ile hastaların katılımıyla program düzenlendi.
 
Öte yandan, Haliliye Belediyesi 980'i yerli, 150'ini ise Suriyeliye glütensiz ekmek ulaştırılmak üzere harekete geçti. Belediye Çölyak hastaları için fırın çalışmalarını tamamladı fırının birkaç gün içersinde faaliyete geçeceği belirtildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • Yorumlayan: eren avcı
    5/29/2018

    belediyedenmi alıyoruz acaba nereye baş vurmamız gerekiyor hangi belgeler gerekli

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler