Usta Dönerci Yeni Mağazasını Açtı

Usta Dönerci Yeni Mağazasını Açtı

Türkiye’de hızlı servis restoran sektörünün lideri konumunda yer alan TAB Gıda’nın 23 yılı aşkın deneyimini...

Usta Dönerci Yeni Mağazasını Açtı
Usta Dönerci 140 farklı restoranı ile hizmet vermeye devam ederken yeni şubesini Anatolium Marmara AVM'de açtığını duyurdu.
 
Türkiye’de 140 restorana ulaşarak kısa süre içinde döner pazarında dikkat çekici bir büyümeye imza atan Usta Dönerci®, geleneksel döner lezzeti, uygun fiyat ve üstün hizmet kalitesi ile İstanbul Anatolium Marmara AVM’de yeni bir restoran açtı.
 
Türkiye’de hızlı servis restoran sektörünün lideri konumunda yer alan TAB Gıda’nın 23 yılı aşkın deneyimini aktararak yarattığı Usta Dönerci®, yeni açılan restoranları ile yurtiçindeki büyümesini hızla sürdürüyor. 
 
Türkiye’de 140 restoranıyla hizmet veren Usta Dönerci®, geleneksel döner lezzetini, hızlı servis ve yüksek kalite anlayışıyla sunduğu restoranlarına bir yenisini daha ekledi. 
 
Açıldığı günden itibaren büyük beğeni toplayan Usta Dönerci®’nin yeni restoranı İstanbul Anatolium Marmara AVM’de hizmete açıldı.
 
Geleneksel döner lezzetini ülkenin dört bir yanında aynı kalite ve lezzette sunan Usta Dönerci®, lezzetli et ve tavuk döner menüleri, tüm damak zevklerine hitap eden zengin menü içerikleri ile misafirlerini Anatolium Marmara AVM’de ağırlayacak.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler