3. Ulusal Glutensiz Hayat Şenliği

3. Ulusal Glutensiz Hayat Şenliği

Maltepe Belediyesi, "3. Ulusal Glutensiz Hayat Şenliği"ne ev sahipliği yapacak. Belediyeden yapılan açıklamaya...

3. Ulusal Glutensiz Hayat Şenliği
Maltepe Belediyesi, "3. Ulusal Glutensiz Hayat Şenliği"ne ev sahipliği yapacak. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 6 Mayıs'ta Glutensiz Hayat Derneği’yle birlikte Kamuran Kumkumoğlu Parkı'nda gerçekleştirilecek şenliğe, İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ, Balıkesir, Antalya ve Kayseri’den çölyaklılar, aileleri ve çölyak dostları katılacak.
 
Sindirim sistemi rahatsızlığı olarak bilinen çölyak hastalığının tanınması ve ulusal anlamda farkındalık yaratılması, birlik-beraberlik ve dayanışma ruhunun güçlendirilmesi amaçlanan şenlikte, Anadolu rock müziğinin sevilen isimlerinden Hakan Ergün ve şarkıcı Gökhan Doğanay Pars sahne alacak.
 
 
Maltepe’de özel gençlere rehabilitasyon eğitimi veren Tomurcuk Kooperatifi, “Anadolu Ateşi” dans gösterisiyle etkinliğe renk katacak. Palyaço gösterisi ve yüz boyama etkinliği yapılacak etkinlikte, glutensiz üretim yapan firmalar katılımcılara ikramlarda bulunacak.
 
Gönüllü Hakan Pekzorlu da çölyak ve gluten duyarlılığına dikkati çekmek ve çölyaklılara destek vermek için Kocaeli’nin Darıca ilçesinden, etkinlik alanına yürüyüş yapacak. 
 
Darıca’da yaşayan 52 yaşındaki Pekzorlu, Çayırova D-100 TEM bağlantı yolundan, Tersane Köprü’den sahil yoluna inip, Tuzla, Pendik, Kartal ilçelerinden geçerek devam edeceği ortalama 40 kilometrelik yolculuğunu, Kamuran Kumkumoğlu Parkı’nda tamamlayacak. 
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler