Malkara’da Aşçı Olmak İsteyenler, Son Gün Cuma

Malkara’da Aşçı Olmak İsteyenler, Son Gün Cuma

Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican Doğan, Medya Batı Gazetemizi ziyaret ederek, Malkara Halk...

Malkara’da Aşçı Olmak İsteyenler, Son Gün Cuma
Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican Doğan, Medya Batı Gazetemizi ziyaret ederek, Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından İlçede ‘Aşçı Çırağı’ Kursu açılacağını belirtti. Sevdican Doğan, “Kursa katılmak isteyenlerin 13 Nisan 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne müracaat etmelerini istedi.
 
“Tunay Mergen, Bir Kez Daha Hünerlerini Sergileyecek”
Malkara Halk Eğitim Merkezinde açılacak kursun öğretmenliğini Aşçıbaşı, Mutfak Ustası Tunay Mergen yapacak. Yıllardır Malkara ilçesinde ustalık yapan ve geçtiğimiz aylarda da ilçede kurs öğretmenliği yapıp aşçılar yetiştiren Tunay Mergen, bir kez daha hünerlerini kursiyerler için sergileyecek.
 
 “Kurs 172 Saat Sürecek”
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican Doğan, Gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Murat Yayın’a açıklamalarda bulundu. Doğan yaptığı açıklamada,
“Aşçı çırağı kursumuz 172 saat olarak planlandı. Hafta içi beş gün boyunca 18.30 ile 22.00 saatleri arasında 3,5 saat kurslar devam edecek. Kursiyerlere kurs sonunda ve başarılı olanlara Milli Eğitim Müdürlüğü imzalı onaylı sertifika verilecek. Dedi.
 
 “Yeni Kurslarımız Açılmaya Devam Edecek”
Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican Doğan son olarak, “Malkara halkını açtığımız bu kurlara davet ediyoruz. Açılan kurslarımız günlük yaşamda insanlara faydalı bilgiler kazandırdığını kurslara katılan kursiyerler tarafından ifade edilmektedir. Yeni kurslarımız açılmaya devam edecek. Yaz tatili öğrencilerimiz için yaklaşmaktayken sportif amaçlı yaz kursları da planlanmakta olup öğrencilerimizin bu kurslara katılımını beklemekteyiz.” Dedi.
 
 “Son Başvuru Günü Cuma”
Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican Doğan, “Kursların 10 Nisan 2018 Salı akşamı başlayacağını, Aşçı olmak isteyen ve Kursa katılmak isteyen kişilerinde 13 Nisan Cuma günü mesai bitimine kadar Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir. Dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler