Travelexpo İçin Geri Sayım Başladı

Travelexpo İçin Geri Sayım Başladı

TurMed Turizm Medya Yayın Grubu'nun medya sponsorluğunu üstlendiği, Türk turizm sektörü için büyük önem...

Turizmin Kalbi Ankara'da Atacak ! Travelexpo İçin Geri Sayım Başladı
TurMed Turizm Medya Yayın Grubu'nun medya sponsorluğunu üstlendiği, Türk turizm sektörü için büyük önem taşıyan Travel Expo Ankara, bu yıl 22-25 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Fuarda bu yıl Gastronomi Zirvesi de düzenlenecek.
Yerli ve yabancı turizm şirketlerinin yoğun ilgi gösterdiği fuar, tatil ve seyahatle ilgili tüm seçenekleri tüketiciye sunacak.
Her keseye uygun tatil alternatifleriyle dikkat çekecek olun fuar, ATO Congresium Konferans ve Sergi Alanı’nda tüketiciyle buluşacak. Eş zamanlı Gastronomi Zirvesi’nin de yer alacağı fuar, 7 Bölge 14 Lezzet etkinliğine ev sahipliği yapacak. Fuarda, 7 Bölgenin 14 farklı yemeği ziyaretçilere ücretsiz sunulacak. Etkinlik kapsamında, Baklava pişirme Guinness Dünya Rekoru denemesi yapılacak.
ATİS Fuarcılık tarafından düzenlenen fuarda, Ankara ve çevresi başta olmak üzere, tüm Türkiye’nin turizm ürünlerinin tanıtım ve pazarlanmasının yapılması hedefleniyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen fuar, turizm şirketleriyle tüketiciyi aracısız bir araya getirecek. Tatil planlanması yapan vatandaş, fuarda kendine en uygun seçenekleri değerlendirebilecek.
 
“20 ülke stand açacak”
20 ülke ve 45 şehrin katılım sağlayacağı fuar, bu yıl önemli tur operatörlerini ağırlayacak. Jolly Tur, Anı Tur ve Koral Travel’in yer alacağı fuara, yurt dışından da birçok tur operatörü ve otel firması katılacak. Küba, Çin, İsveç, İspanya, Tayland, İran ve Vietnam gibi ülkelerin stantlarının yer alacağı fuarda, tüketiciler birebir firmalarla görüşme imkanı bularak, tatil planlamaları yapabilecek. Türkiye’nin deniz ve kültür turizminde önemli merkezi olan il ve ilçeler de fuara katılım sağlayarak, ülkenin güzelliklerini ortaya koyacak.
Sürprizlerle dolu fuarda, illerin tamamı sadece bölgenin güzelliklerini değil, kültürlerini, geleneklerini ve özelliklerini tanıtma imkanı bulabilecekler. Oteller ve acentelerin de aldığı fuarda, yeni bir yer keşfetmek isteyen ve tatil planlaması yapacak olan vatandaşlara birbirinden ilginç seçenekler sunulacak.
“Girişler ücretsiz olacak”
Girişinin ücretsiz olduğu ve Turizm şirketlerinin yanı sıra, yerel ürünlerin tanıtımının da yer alacağı fuarda, renkli etkinlikler ziyaretçileri bekliyor. Her gün ülke ve illerin kendine özgü gösterilerini yapılacağı fuarda, konser ve imza günleri düzenlenecek. Endonezya Halk Dansları Topluluğu’nun her gün dans gösterisi yapacağı fuarda, Vietnam dövüş sanatlarını gösterecek.   
Fuar kapsamında, gezginlerle söyleşiler, seyahat anılarına ilişkin konferanslar, deneyim aktarımları, kaşiflerden keşifler, fotoğraf sergileri, imza günleri, yöresel lezzetler ve yöresel el sanatları sergileri, konser ve film gösterileri ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatacak.
 
Baklava pişirme rekoru kırılacak
Travel Expo Ankara ile eş zamanlı olarak 22-25 Mart 2018 tarihleri arasında Gastronomi Zirvesi’nin de ilki düzenlenecek. Zirve kapsamında, 7 Bölge 14 Lezzet etkinlikleri gerçekleştirilecek. Gastronomi Kongresi ve Gastronomi Panellerinin gerçekleştirileceği Zirve kapsamında, hazırlanan özel fırında baklava pişirme Guinness Dünya Rekoru denemesi yapılacak. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler