Vefalı Belediyenin Vefalı Aşçıları Uşaklıların Yanında

Vefalı Belediyenin Vefalı Aşçıları Uşaklıların Yanında

Uşak Belediyesi ile Sosyal Tesisler Sorumlusu ve aynı zamanda, Uşak Aşçılar Ve Pastacılar Derneği Başkanı ...

Vefalı Belediyenin Vefalı Aşçıları Uşaklıların Yanında 
Uşak Belediyesi ile Sosyal Tesisler Sorumlusu ve aynı zamanda, Uşak Aşçılar Ve Pastacılar Derneği Başkanı Fatih Demir iş birliği ile düzenlenen sosyal faaliyetlere şu günlerde start verildi.
Uşak Belediyesi'nce yürütülen ve Uşak Aşçılar Ve Pastacılar Derneği'nin yardımıyla başlattığı etkinlikler, bu kez down sendromlu vatandaşlar ve Uşaklı bayanlara yönelik oldu. Haftada bir gün Uşak Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde, down sendromlu vatandaşların Uşak Aşçılar Ve Pastacılar Derneği yöneticileri ile birlikte yaptıkları pasta ve yemekler, eğlenceli bir şekilde karelere yansıdı. 
Uşak Belediyesi'nin desteği ile, Türkiye sınırındaki mağdur insanlara yardım kampanyaları düzenleyen vefalı aşçılar, Uşak'a özel başlattıkları kampanya ve etkinlikler ile, insanları mutlu etmeye devam ediyor. 
Down sendromlu vatandaşlar ile özel olarak ilgilenen aşçılar, aynı zamanda önümüzdeki mart ayında başlayacak olan, Dikilitaş Mahalle Konağı'nda devam edecek ve haftanın 5 günü, bu defa Uşaklı bayanların da katılacağı etkinlikle, çalışmalarını özenle yürütecek olan Aşçılar Ve Pastacılar Derneği Başkanı Fatih Demir ve beraberindeki yardımcıları, ''Down sendromlu kardeşlerimizi unutmadık. 
Bunun yanında, vefalı belediyemizin de destekleriyle başlatacağımız Uşaklı bayanlar için aşçılık etkinliği kapsamında, insanları ve özellikle Uşaklıları mutlu etmeye devam edeceğiz.'' dedi. Uşak'ta hizmet veren Dikilitaş Mahalle Konağı'nda başlayacak olan kapsamlı etkinlikler hakkında, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, ''Uşak Belediyesi, her alanda olduğu gibi, insanlara ve özellikle Uşaklılara yardım konusunda da Türkiye gündemine gelecek. 
Şimdiden ulusal gazetelerin baş sayfalarında yerimizi aldık. Bizlerin ve Uşaklıların da yardımıyla, bu serüvenimize ara vermeden devam edeceğiz. Bizim çalışma isteğimiz, Uşak sevdamızdan gelir.'' ifadelerini kullandı. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler