Mutfağın Lideri, 2018 Yılında Yüzde 20 Büyüyecek

Mutfağın Lideri, 2018 Yılında Yüzde 20 Büyüyecek

Endüstriyel mutfak sektöründe ilklere imza atan İnoksan, 2017 yılında da sektöre damgasını vurmayı...

Mutfağın Lideri, 2018 Yılında Yüzde 20 Büyüyecek
Endüstriyel mutfak sektöründe ilklere imza atan İnoksan, 2017 yılında da sektöre damgasını vurmayı başardı. Geçtiğimiz yılı hedeflerinin çok üzerinde kapatan mutfak lideri hedef büyülttü.
 
5 kıtada 100’den fazla ülkeye ürünlerini ihraç ederek, dünya arenasında da yenilikçi ürünleri ile boy gösteren İnoksan, 2018 yılına oldukça moralli başladı. “2017 yılı Türkiye için beklentilerin aşıldığı bir yıl oldu” diyen Genel Müdür Esra Altay Batkın, Türkiye’de 2018 yılı için büyüme oranının yüzde 6 seviyesinde beklendiğini ve firmanın da bu doğrultuda yüzde 20’lik büyüme hedefi belirlediğini dile getirdi.
 
Şirket tarihinde daha önce görülmemiş bir devir rakamı ile 2018 yılına giren mutfak lideri, üretim kapasitesini artırarak 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. 2017 yılında Limak Turizm Kıbrıs Otel Projesi, Divan Grubu Diyarbakır Otel Projesi, Sodexo, ISS, Sofra, Sardunya gibi markalara yeni yatırımlarda çözüm ortağı olan firma, bunun gibi daha birçok referansı bünyesine kattı.
 
Türkiye’nin önde gelen catering şirketlerinden biri olan Bilintur, Cumhurbaşkanlığı Projesi, Zafer İnşaat Kıbrıs Otel Projesi, İş Bankası Çeşme ve İstanbul Sosyal Tesisleri, Adana Hilton Otel de yine 2018 yılında İnoksan’ın 2018’e devrettiği projeler arasında yer alıyor.
 
Zincirlerin Gücüne Güç Katmaya Devam
Türkiye’deki birçok zincir restoranın her şubede öncelikli tercihi olan ve mutfaklarını projelendiren İnoksan; Big Chefs, Tavuk Dünyası, Dominos, KFC, Usta Döner, Diversey gibi markalarla yeni dönemde de başarılı iş ortaklıklarına imza atacak. Zincir restoranların gücüne güç katmayı sürdüren mutfağın lideri, 2018 yılında açılacak şube planlamaları için şimdiden kolları sıvadı.
 
Aynı zamanda Türkiye’de pastanecilik sektörüne hızlı bir giriş yapan ve hızla şubeleşmeyi planlayan köklü marka Vakko da “Vakko Patisserie Petit Four” markasının mutfaklarını İnoksan’a emanet etti. İş ortaklarını globalleşme sürecinde de destekleyen İnoksan, Big Chefs ve Gürkan Şef gibi markaların yurtdışı şubelerindeki mutfaklara da imza atıyor. Profesyonel çağrı merkezi hizmetiyle rakiplerinden ayrılan İnoksan, bu yönüyle de hem yerli, hem de global zincirlerin hızlı çözüm odaklı tercihi oluyor.
 
Sap Projesi İle Geleceğe Yatırım
Geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemek adına SAP ERP Projesi’ne geçiş yapan ve bu proje için uzun soluklu bir çalışma dönemi geçiren İnoksan, oldukça büyük bir yatırımla projenin her evresini tamamladı ve 2018 Ocak itibarıyla yeni sisteme geçiş yaptı. SAP sistemi ile birlikte üretim, kalite, depolama, satış, pazarlama, maliyet muhasebesi vb. tüm süreçleri uluslararası standartlarda birbirine bağlı kullanarak, aynı zamanda sistemleri bir araya toplayıp, ihtiyaçları daha kolay anlayıp hızlı çözümler üreterek entegre çalışacak bir yapıya kavuştu.
 
2018 yılında bayilik yapısında da değişikliğe gidecek olan İnoksan, yeni yapılanmada Türkiye’ de 5 bölge olarak yönetilecek olup konsantre bir çalışma yapısıyla bayilik kanalı cirolarının yakın gelecekte 100 milyon TL sevilerine çıkarılmasını hedefliyor.
 
2017 Yılında 82 Ülkeye İhracat
İhracat departmanındaki güçlü kadronun daha da genişleyeceğinin bilgisini veren Genel Müdür Esra Altay Batkın, “İhracat müdürlüğümüz son yıllarda yapmış olduğu yeni yapılanma ile kadrosunu güçlendirmeye devam etmektedir. Özellikle Turquality ile birlikte ülke hedefleri ve stratejileri sürekli yenilenmekte ve dinamik bir yapıyla yönetilmektedir. Bunların sonucunda, 2017 yılı satış hedeflerini yüzde 111’lik oran ile geçmeyi başarmış, bir önceki yıla göre döviz bazında yüzde 20 büyüme gerçekleştirmiştir” şeklinde konuştu.
 
2017 yılında 82 ülkeye ihracat yaptıklarının da altını çizen Batkın, “2017 yılında en çok ihracat yaptığımız 10 ülke Gürcistan, KKTC, Suudi Arabistan, Almanya, Mısır, Singapur, Bahreyn, Azerbaycan ve ABD’dir. 2017’de yaptığımız prestijli işlerin başında Amerikan devi Amazon’un Almanya’daki 3 noktasının personel yemekhaneleri, Hindistan’da alınan Courtyard Marriott Kanakia Mumbai ve Radisson Mumbai Andheri projelerinin tüm paslanmaz işleri;
 
Maldivler’de alınan 5 yıldızlı iki resort oteli Adaaran by Aitken Spence Resort Aarah Island ve Akirifushi by Atmosphere Hotels & Resorts, Gürcistan’da alınan Metro Entertainment Center by Radisson ve Rodos’un en büyük otellerinden biri olan yine 5 yıldızlı Akti Imperial Deluxe Spa & Resort işleri gelmektedir. Bunların yanında Zafer İnşaat ve Limak gibi KKTC’de de birçok önemli otelin mutfağına İnoksan imzası atılmıştır” sözleriyle geçtiğimiz yılın ihracat haritasını özetledi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler