Didim'de 'Vegan Festivali' hazırlıkları sürüyor

Didim'de 'Vegan Festivali' hazırlıkları sürüyor

Festivalle ilgili düzenlenen değerlendirme toplantısına, Belediye Başkanı Deniz Atabay, DİTAB Başkanı Sevinç...

Didim'de 'Vegan Festivali' hazırlıkları sürüyor
Didim'de 20-23 Nisan tarihlerinde ikincisi gerçekleştirilecek olan 'Vegan Festivali' için hazırlıklar devam ediyor.
 
Festivalle ilgili düzenlenen değerlendirme toplantısına, Belediye Başkanı Deniz Atabay, DİTAB Başkanı Sevinç Karatas, Didim Ticaret Odası Strateji Geliştirme Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla, ADÜ Didim Meslek Yüksek Okulu Müdürü Battal Oğuz, Fransız Kültür Merkezi Müdürü Carolinne David, Kurs Müdürü Güzin Bozduman, Campus France İzmir Bölge Müdürü Yadigar Pala ile ADÜ Didim Meslek Yüksek Okulu hocalarından Metin Polat katıldı. 
 
Geçen yıl ilki düzenlenen festival, 60 bin katılımcısı ile adından söz ettirmişti. Bu sene için ikincisi düzenlenecek festival için aralıksız çalışan Belediye Başkanı Atabay, Türkiye'nin ilk, Dünya'nın ikinci Vegan kenti olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. 
 
Atabay, "Didim Belediyesi, Türkiye'nin tek 'Vegan Dostu' belediyesidir. Biz kentimizde bu bilinci geliştirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Didim Vegfest'i düzenlemekten ve konuklarımızı burada ağırlamaktan memnunuz" ifadelerini kullandı. 
 
Bu sene yurt dışından da birçok katılımcının olacağını belirten Başkan Atabay, festivalin her geçen yıl bir önceki yıla nazaran daha fazla ilgi gördüğünü sözlerine ekledi.  


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler