Abd'nin Seyahat Uyarısında Bulunduğu İle Turist Yağdı

Abd'nin Seyahat Uyarısında Bulunduğu İle Turist Yağdı

Amerka Birleşik Devletleri'nin terör iddiasıyla vatandaşlarına seyahat uyarısında bulunduğu illerden biri olan Şanlı...

Abd'nin Seyahat Uyarısında Bulunduğu İle Turist Yağdı
Amerka Birleşik Devletleri'nin terör iddiasıyla vatandaşlarına seyahat uyarısında bulunduğu illerden biri olan Şanlıurfa, 2017'de 850 bin turist ziyaretiyle tarihin en yüksek rakamına ulaştı.
 
Büyükşehir Belediyesi, son dönemde gerek tarihi alanlardaki restorasyon çalışmaları gerekse Kale Eteği ve Kızılkoyun gibi turizm projeleri ile, 2018 yılında 1 milyonun üzerinde turisti Şanlıurfa'da buluşturmayı amaçlıyor. 
 
Şanlıurfa turizminin hak ettiği yere gelebilmesi için projeleri birer birer hayata kazandırdıklarını da sözlerine ekleyen Bediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Müzelerimizin yer aldığı Halepli Bahçe, Türkiyede Gezilecek Yerlerden Olan Kızılkoyun ve Kale Eteğindeki tüm tarihi varlıklar gün ışığına çıkarılmış oldu. Bu projelerin turizme açılması anlamında güvenlik çok çok önemli. Tarihi alanlarımızın tamamı güvenlik kameralarıyla merkezden izleniyor ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın güvenlik elemanları tarafından güvenlikleri sağlanıyor'' dedi.
 
2018'in turizm açısından yepyeni ve başarılı bir yıl olacağının da altını çizen Başkan Çiftçi, "Şanlıurfamız artık turizmde belli bir noktada çıtasını yükseltmeli. 2017'yi değerlendirdiğimizde tarihimizin en yüksek turistini almış durumdayız ve 850 bin turist sayısını aştık. Şimdi 2018'de 1 milyonu aşmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler