Bana Otelini Göster Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim

Bana Otelini Göster Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim

Mehmet Tunç Müstecaplıoğlu, InCity okurlarına sektörde beğeni ve heyecanla karşılanan son kitabını şu sözlerle anlattı: “1991 yılından bu yana keyifle yazıyorum. Yazmak bir..

 
Mehmet Tunç Müstecaplıoğlu;Bana Otelini Göster Sana Kim Olduğunu SöyleyeyimMehmet Tunç Müstecaplıoğlu; Bana Otelini Göster Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim....
 
2000, 2007, 2021 yıllarında üç ayrı kitabı yayımlanan Mehmet Tunç Müstecaplıoğlu, yeni kitabı “Bana Otelini Göster Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim” ile okuyucularıyla yeniden buluştu…
 
Profesyonel otelcilik kariyeri boyunca edindiği tecrübelerini öneri ve görüşlerini genç okuyucularla paylaşan Müstecaplıoğlu’nun son kitabı, hem İngilizce, hem Arapça hem de Türkçe baskılarıyla genç otelcilere yol göstermek üzere raflarda yerini aldı.
 
Türkiye turizm haberlerinde yüksek trend sahibi Sn. Mehmet Tunç Müstecaplıoğlu, InCity okurlarına sektörde beğeni ve heyecanla karşılanan son kitabını şu sözlerle anlattı: 
“1991 yılından bu yana keyifle yazıyorum. Yazmak bir tür terapi benim için. Okuyanların işine yarayacağını düşündükçe mutlu oluyorum. 12 yıldır yurt dışında çalışıyorum. Bu deneyim bana çok şey kattı. Şans bulan herkese şiddetle öneririm.”
 
Türkiye kültür ve sanat haberlerinde de yer aldığı gibi, Renkli kişiliğiyle tanınan Müstecaplıoğlu’nun, “Bana Otelini Göster Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim” adlı kitabının editörlüğünü Halim Bulutoğlu yaptı ve kitap Ekin Grubu tarafından yayımlandı.
 
Amerika’da fotoğrafçılık yapan sevgili kızı Su Müstecaplıoğlu, kitabın hem kapağını tasarladı, hem de arka kapak fotoğrafını çekti. Kitap aynı zamanda İngilizce ve Arapça’ya da tercüme edildi.
 
Değerli Hocamzınzın Türk aşçı haberleri olarak tavsiye ettiğimiz kitabını adaliyayinlari'ndan satın alabilirsinz.
Mehmet Tunç Müstecaplıoğlu;Bana Otelini Göster Sana Kim Olduğunu Söyleyeyim
Müstecaplıoğlu kitabın kazancının tümünü ÇYDD’ye bağışlayacak.
 
Mehmet Tunç Müstecaplıoğlu’nun yeni kitabını online olarak adaliyayinlari adresinden satın alabilirsiniz:
 
Ayrıca Mehmet Tunç Müstecaplıoğlu'nun daha önce kaleme aldığı Bir Otel Prefesyonelinden Yaşam Boyu Tavsiyeler kitabınıda inceleyebilirsiniz...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler