Hakkasan Bodrum, Yaz Sezonuna İddialı Başladı

Hakkasan Bodrum, Yaz Sezonuna İddialı Başladı

Dünyanın birçok dinamik şehrinde bulunan Hakkasan restoranları, en kaliteli malzemeleri kullanarak hazırlanan özel lezzetleriyle tanınır. Hakkasan Bodru..

 
Hakkasan Bodrum, Yaz Sezonuna İddialı Başladı
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri web sitesinin yaptığı araştırmalara göre, Bodrum'un gözde lezzet duraklarından Hakkasan Bodrum, 10 Mayıs'ta yaz sezonunu açtı. Bodrum'un büyüleyici manzarası eşliğinde, Mandarin Oriental'in 10. yılına özel menüsüyle Hakkasan, bu sezon da misafirlerine unutulmaz lezzet deneyimleri sunmaya hazır.
 
Bodrum’un En Seçkin Lezzet Noktası: Hakkasan
Türkiye gastronomi haberlerinde de yer alan bilgilere göre Hakkasan, 2001 yılında kurulan ve geleneksel Kanton mutfağını modern dokunuşlarla sunan benzersiz bir marka. Dünyanın birçok dinamik şehrinde bulunan Hakkasan restoranları, en kaliteli malzemeleri kullanarak hazırlanan özel lezzetleriyle tanınır. Hakkasan Bodrum, 10 Mayıs 2024 itibariyle misafirlerine her akşam 19:00 ile 01:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Bodrum’un turkuaz sularıyla çevrili bu eşsiz mekan, Kanton mutfağının lüks yorumunu sunarken, zarif dekorasyonu ve özenle hazırlanmış kokteyl seçenekleriyle de dikkat çekiyor.
 
İmza Yemekler ve Özel Menüler
Hakkasan Bodrum'un menüsü, Michelin Listesi’ne girmeye layık görülmüş imza yemekleri ile öne çıkıyor. Başlangıçlarda Hakkasan İmzalı Pekin Ördeği, Morel Mantarlı ve Sebzeli Çin Böreği gibi lezzetler bulunuyor. Ana yemeklerde ise Wokta Merlot ile Sotelenmiş Karabiberli Dana Antrikot ve Baharatlı Karides dikkat çekiyor. Tatlı seçeneklerinde ise Sweet Caviar, Litchi Rose Dumpling ve Vegan Exotic Pavlova gibi hafif ve lezzetli alternatifler yer alıyor.
 
Eşsiz Kokteyl Deneyimleri
Hakkasan Bodrum, misafirlerine üç ayrı kategoride benzersiz kokteyl deneyimleri sunuyor. Yenilikçi karışımlar ve cesur tatlar için Captivation, hassas, çiçeksi ve aromatik kokteyller için Romance, klasik ve imzalı lezzetlerin modern versiyonları için Trust ve yoğun, samimi deneyimler için Passion kategorilerinde sunulan kokteyller, damaklara şölen yaşatacak.
 
Sonuç
Türk Aşçı Haberleri ve Güncel Mutfak Haberleri olarak, Bodrum’da yaz sezonunu açan Hakkasan’ın misafirlerine sunduğu bu benzersiz lezzet deneyimini yakından takip ediyoruz. Hakkasan Bodrum, kaliteli hizmeti, zarif atmosferi ve mükemmel lezzetleriyle Bodrum’un en seçkin mekanlarından biri olarak öne çıkıyor. Bu yaz, Hakkasan Bodrum’da Kanton mutfağının eşsiz yorumlarını keşfetmek için ideal bir zaman.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler